Wat is Resveratrol?

Resveratrol is een plantaardig, veelbelovend, optimaal opneembaar natuurmiddel voor de ondersteuning van een goede weerstand. Lees snel verder...

Het werkt in je lichaam als een antioxidant, net als Vitamine C

De belangrijkste bronnen voor Resveratrol zijn druiven, bessen en pinda’s, en het zit vooral in de randen van de vrucht, in de huid ervan. Gelukkig is het ook als voedingssupplement verkrijgbaar, waar mee je zeker weet dat je het voldoende binnenkrijgt. Een goede weerstand helpt om ons lichaam weerbaar en sterk te houden tegen schadelijke externe invloeden, zoals bacteriën en virussen.

Naast gezonde voeding kunnen bepaalde voedingssupplementen daarin eveneens uitermate positief ondersteunend zijn, zoals vitamine C, D en K. Recent werd ontdekt en verscheen volop in de media dat ook Resveratrol een heel positieve bijdrage kan leveren aan onze gezondheid. CureSupport biedt met de Liposomal Resveratrol een uitzonderlijk goed opneembare vorm aan van dit veelbelovende natuurmiddel. Wat is Resveratrol? Resveratrol is een plantaardige polyfenol oftewel een heel krachtige antioxidant. Van nature is deze vooral aanwezig in de pitten, steeltjes en met name de schillen van druiven. De schillen bevatten dus de hoogste concentratie. Resveratrol en rode en rosédruiven zijn een betere bron dan witte druiven.

Krachtige vrije radicalenvanger

Resveratrol is dus plantaardig en werkt in het lichaam als een krachtige vrije radicalenvanger, net als Vitamine C. Een optimale dosering én opname met CureSupport Liposomal Resveratrol Met voeding krijg je vaak niet voldoende Resveratrol binnen. Bij veel voedingssupplementen wordt bovendien een groot gedeelte van wat je inneemt afgebroken door het maagzuur. Daar kan het lichaam dus niet veel mee. De CureSupport Liposomal Resveratrol komt wel ongeschonden door de maag en wordt optimaal in de bloedbaan opgenomen. Daar kan het lichaam dus daadwerkelijk iets mee!

Wat is liposomaal?

CureSupport is de uitvinder van hoogwaardige liposomale voedingssupplementen. CureSupport Liposomal Resveratrol is mede uniek dankzij de liposomale, vloeibare vorm van Resveratrol. Dit betekent dat deze krachtige natuurlijke antioxidant is verpakt in microscopisch kleine vetbolletjes. Deze zogeheten liposomen beschermen de Resveratrol tegen het maagzuur en zorgen er ook voor dat deze vrijwel volledig door het lichaam kan worden opgenomen. Niet 80% maar slechts zo’n 2% gaat maar verloren. Dit betekent dat deze vorm van Resveratrol maximaal wérkt en je er daarom geen enorme hoeveelheden van hoeft in te nemen voor een optimaal effect.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.