Vijf redenen om in januari te beginnen met sporten!

Vijf redenen om in januari te beginnen met sporten !!!!!! Je hebt dit jaar besloten om eens mee te doen met de welbekende goede voornemens. Is jouw goede voornemen afvallen, een betere conditie of misschien spiermassa opbouwen? Wat je goede voornemen ook is, januari is een goed moment om aan jouw fitness doel te beginnen.

1. Nieuw jaar, nieuwe kansen Zoals de titel het al zegt, dit jaar ga jij je doelstellingen behalen. De feestdagen, en dus de verleidingen, zijn achter de rug, 2017 is afgesloten en het jaar is weer vers. Niets staat jou meer in de weg om te werken aan dat doel. 2. De feestdagen eraf trainen? Onderzoek onder mensen wijst uit dat mensen gemiddeld 0.6-0.8 kilogram aankomen rond Kerst en Oud en Nieuw. Hoewel dit geen schokkende hoeveelheid is, zou het wel erg zonde zijn wanneer je na de feestdagen deze extra kilo’s zou vasthouden. Begin het jaar daarom goed, en begin met sporten! 3. Je gaat je zowel lichamelijk als geestelijk beter voelen Ondanks dat de feestdagen erg gezellig zijn, brengen deze dagen, en de bijbehorende verplichtingen, vaak ook stress met zich mee. Gelukkig hebben we steeds meer aanwijzingen dat sporten, of gewoon lekker lichamelijk actief bezig zijn, verband houdt met een betere lichamelijke- en geestelijke gezondheid. Ga deze stress dus direct in januari te lijf! 4. Nieuwe contacten? Beginnen met sporten is niet alleen goed voor lichaam en geest. Door te beginnen met sporten leer je ook veel nieuwe mensen kennen. Januari is hiervoor bij uitstek een mooie periode, aangezien veel mensen beginnen met sporten. Je hebt dus meteen iets overeenkomstigs om over te praten. 5. De zomer komt er weer aan!? Hoewel het nu nog ver weg lijkt, komt gelukkig de zomer weer dichterbij en hopen we natuurlijk allemaal op flink wat zonneschijn. Hierbij hoort kortere kleding en door al in januari te beginnen met sporten zorg je ervoor dat je zonder al te veel moeite zomerklaar bent. Wil je beginnen met fitness, maar wil je eerst een keertje van de sfeer komen proeven? Kom dan vrijblijvend langs voor een gratis proefles of gewoon voor een lekkere kop koffie. Veel sport plezier. Jullie coach Richard www.workoutvelsen.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.