Studeerden wij medicijnen of geneeskunde?

Eindelijk een boek dat kijkt naar het wegnemen van de oorzaken van ziekte en vertelt wat je als patiënt zelf kunt doen.

Huisarts Lieneke van de Griendt heeft succes met unieke totaalaanpak voor chronische aandoeningen

• 58% van de Nederlandse bevolking heeft één of meer chronische aandoeningen
• Bij mensen boven de 75 jaar is dit percentage zelfs 95%.
• Levenslang medicatie slikken draagt meestal niet bij aan werkelijk genezen van de chronische ziekte.

Lieneke van de Griendt komt na een zoektocht van 30 jaar met een unieke totaalaanpak waardoor zij haar chronisch zieke patiënten succesvoller kan behandelen. Lieneke past functionele geneeskunde toe door naar elke patiënt als geheel te kijken: Hoe iemand leeft, de erfelijke aanleg, de psyche, voeding, het darmmicrobioom, de spijsvertering, het immuunsysteem, toxines en ontgifting daarvan door de lever, de werking van hormonen: het hoort allemaal bij elkaar. Daarmee verbindt zij alle klachten en zoekt naar de oorzaken die de klachten met elkaar gemeen kunnen hebben. Daarna maakt zij per patiënt een aanpak op maat. En met succes!

‘’Het is mijn missie om mensen te helpen zichzelf weer gezond te krijgen.
Ik studeerde tenslotte Geneeskunde en niet louter Medicijnen’’– Lieneke van de Griendt. ‘Eindelijk een boek dat kijkt naar het wegnemen van de oorzaken van ziekte en vertelt wat je als patiënt zelf kunt doen.

Dat is pas echte geneeskunde’ – Rob, multiple sclerose-patiënt

‘Erg interessant omdat het dieper ingaat op een aantal onderwerpen die langzaamaan meer bekend worden, zoals de rol van het microbioom en nog onbekende bijwerkingen van chronisch medicijngebruik’ Dr. Foort Burger, huisarts

Studeerden wij medicijnen of geneeskunde? Een nieuwe kijk op de aanpak op chronische klachten | Lieneke van de Griendt | ISBN 9789492528544 | paperback | 256 blz. | € 22

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.