Start 2021 met een opgeruimd huis

Een opgeruimd huis geeft niet alleen rust in je hoofd, het opruimen en schoonmaken zelf zorgt er ook voor dat je rustig wordt.

Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Soms kan het zijn dat je door omstandigheden niet in staat bent om op te ruimen en of te organiseren met als gevolg dat je administratie niet meer op orde is, je huis niet meer voelt als een fijn thuis, of dat het zo'n chaos is, dat je niet weet waar je moet beginnen.

Heb je een helpende hand nodig om orde op zaken te stellen?

Opruimgeluk hebt je graag om samen jouw doel te verwezelijken. We creëren een 'thuis' waar je kunt opladen, mensen durft te ontvangen en weer optimaal geniet van de spullen die echt van waarde zijn? Vanuit mijn stylingachtergrond kijk ik naar een efficiënte en esthetische manier van opruimen. Ik geef advies hoe je de spullen op een mooie en praktische manier kunt opbergen.

Wil je graag starten met opruimen en heb je net even dat duwtje in de rug nodig?

Kies dan voor een telefonisch consult. Ik geef je praktische tips en feedback.Via het contactformulier kun je aangeven welke tijd het schikt.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.