Sporten in warmte

In de TFM warmte cabine voert u bewegingen uit, comfortabel liggend, daardoor worden uw rug en gewrichten minder belast. De doorzichtige cabine wordt op ± 37°C verwarmd.

De warmte voorkomt dat u spierpijn krijgt. Doordat u gebruik maakt van de, aan de hand- en voetlussen verbonden weerstanden, beweegt u intensief en slankt u effectief af op de door u gewenste plaatsen. Duurzaam resultaat en een gestroomlijnd lichaam verkrijgt u door spierversteviging nadat u bent afgeslankt. Ook hiervoor beweegt u in de cabine. Nu zonder of met weinig warmte. Tegelijkertijd houdt u het hoofd koel doordat deze buiten de cabine ligt en wordt de opening afgesloten met een halskap.

Sporten in warmte

Doordat de weldadigheid van warmte wordt gecombineerd met intensieve spieractiviteit komt er een actievere aanmaak van glucose. Er is immers meer brandstof nodig voor dit verhoogde energieverbruik. Wanneer de snelste energieleverancier, glucose, niet meer voldoende aanwezig is dan worden de vetten aangesproken en voor dit doel gebruikt. U gaat de vetten verbranden waardoor u afslankt. En afhankelijk van uw wensen corrigeert u het lichaam plaatselijk of totaal. Sporten in de TFM warmte cabine staat gelijk aan 1,5 uur sporten door het after-burn effect, die na het half uur sporten door gaat in het lichaam. De TFM warmte cabine is geschikt voor mensen die willen afvallen ; over het hele lichaam of plaatselijk, die reumaklachten en/of andere gewrichtsklachten hebben ; door de warmte in de cabine is sporten minder pijnlijk, die last hebben van een zogenaamde sinaasappelhuid of die hun conditie willen verbeteren en een betere stofwisseling en doorbloeding van lichaam en huid willen verkrijgen. www.sylsbodystudio.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.