Serotonine: 11 natuurlijke manieren voor meer gelukshormoon

Wil jij gelukkig zijn? Nee, daar hoef ik geen antwoord op. Ik weet zeker dat iedereen dat met een volmondig ‘ja’ zal beantwoorden!

Natuurlijk is het leven niet altijd één grote stroom van geluksmomenten, en er zijn natuurlijk altijd factoren die je niet kunt beïnvloeden. Factoren die een dikke streep door je geluk halen.

Maar wat je wel kunt beïnvloeden is de hoeveelheid gelukshormonen die in je hersenen aangemaakt worden. Hoe meer gelukshormonen, hoe beter je je voelt.

In dit artikel vertel ik je over de 4 meest belangrijke gelukshormonen. De Serotonine, waar het in dit artikel allemaal om draait, wordt uitgebreid behandeld. Aan het einde geef ik je maar 11 manieren om meer Serotonine te krijgen, op een natuurlijk manier. En méér serotonine betekent een prettig gevoel, een gelukkig gevoel. Lees snel verder!

Bron: OptimaleGezondheid.com https://www.optimalegezondheid.com/gelukshormoon-serotonine/

Serotonine stimulator Serotonine stimulator PUUR

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.