Ingesleten trainingsgewoontes

De traditionele training bestaat uit minimaal twee keer (maar liever drie keer) per week een uur tot anderhalf uur trainen.

"Binnen de conventionele trainingswereld houdt men nog sterk vast aan trainingsgewoontes die meer op traditie dan op wetenschap gestoeld zijn".

Wij willen de lezers van Lijf & gezondheid een doorontwikkelde vorm van training laten zien, waar in korte tijd alle verschillende spiervezeltypes sequentieel worden aangesproken! Deze korte training genereert in korte tijd een zeer hoogwaardige trainingsprikkel die positief doorwerkt op het spiergestel, de hormonale huishouding, het uithoudingsvermogen, genexpressie, lenigheid en het algehele mentale en emotionele welbevinden. Een beetje gespierd lichaam zal je figuur meer goed doen dan weken, maanden of zelfs jaren achter elkaar diëten volgen die het lichaam op langere termijn zelfs kapot kunnen maken. Afgezien van een strakker en mooier figuur brengen korte krachttrainingssessies nog aantal andere gezondheidsvoordelen met zich mee. Niet alleen voor nu, maar ook op latere leeftijd. Je verlaagt het risico op diabetes doordat het lichaam beter om kan gaan met insuline, maar ook op hartziektes omdat de bloeddruk lager wordt.

Wat is daarvoor nodig:

- echte personal training - de enige echt werkende trilplaat - apparatuur op luchtdruk - twee keer een half uur per week De komende maanden gaan we kort en krachtig uitleggen hoe het werkt en dit doen we samen met mensen die het al ervaren hebben. www.ptraak.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.