Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn!

Gratis 2 daagse cursus over gezond, lekker en betaalbaar eten Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig.

Want hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus ‘Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn’ helpt u daarbij! Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen, die moeten rondkomen met weinig geld, maar ook voor mensen, die graag meer willen weten over gezonde en goedkope voeding. Inhoud van de cursus De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur. Er worden veel praktische tips gegeven over het besparen op boodschappen, betaalbare keuzes en een gezond dagmenu. Ook wordt er informatie gegeven over etiketten lezen en producten vergelijken en er wordt een smaaktest gedaan. De cursus wordt gegeven door Constance Delmte, diëtist bij ViVa! Zorggroep in samenwerking met Gezondheidscentrum Broekpolder en Socius. De cursus vindt plaats in het kader van de Gezondheidsraad. In de Gezondheidsraad, die iedere woensdagochtend bijeenkomt, worden allerlei onderwerpen behandeld om een gezonder en gelukkiger leven te stimuleren. Deelname aan deze cursus is gratis. Meedoen aan de cursus of meer informatie? Indien u wilt deelnemen aan deze cursus, kunt u zich aanmelden bij Hansje Veen van Socius door een mail te sturen naar: hveen@socius-md.nl onder vermelding van cursus Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn. Ook kunt u met haar contact opnemen voor meer informatie via 088 - 887 6900.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.