Irene Lelieveld en Frits Raadsheer

Irene Lelieveld is een vaste schrijfster voor Lijf & Gezondheid en zij richt zich met name op de invloeden van voeding op het uiterlijk. Als (auto) kinesiologische voedingstherapeut en auteur van zeven boeken gaf ze in januari een lezing en deze was zeer informatief.

Een aantal van haar artikelen en meer informatie over Irene zijn te vinden op www.lijfengezondheid.nl. In deze uitgave valt onder andere van alles te lezen over Botox, de oorsprong van plastische chirurgie en over wat rimpels vertellen. De één wil de rimpels wegwerken met voeding, de ander met Botox of plastische chirurgie, maar er zijn ook mensen die rimpels mooi vinden omdat ze iets vertellen over jezelf. Mijn rimpels vertellen mij in eerste instantie dat ik ouder wordt, mijn buikje dat ik moet afvallen en mijn haar vertelt mij dat het grijzer gaat worden en dat gaat allemaal helemaal automatisch. Ik hoef er niets voor te doen, maar dit zijn nou nét de dingen die van mij niet automatisch hoeven te gaan, dus enige actie wordt wel van mij verwacht. Aan experts die kunnen adviseren geen gebrek, want de relaties die inmiddels aan Lijf & gezondheid verbonden zijn, zijn van alle markten thuis. Stuk voor stuk zijn het leuke mensen die erg gedreven zijn, veel weten en in mijn ogen behoren tot de top. Een aantal van deze deskundigen beantwoorden vragen via de site. Kijk bij specialisten, te vinden onderaan de homepage. Veel leesplezier! Frits Raadsheer    

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.