Janneke Wittekoek en Frits Raadsheer

Via dermatoloog Vera zijn Janneke Wittekoek en Frits Raadsheer met elkaar in contact gekomen. Misschien herkent u haar al van het programma ‘De Dokters’ en straks is ze te zien in het programma ’Je Lijf, Je Leven’.

Janneke Wittekoek is cardioloog, gezondheidswetenschapper en oprichtster van de Heartlife Klinieken. Zij volgde haar opleiding in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en heeft langere tijd in het buitenland gezeten om zich verder te specialiseren in preventie van hart- en vaatziekten. Haar passie voor preventie en het vrouwenhart uiten zich onder andere door het geven van talloze lezingen en presentaties door het hele land en heeft ook geleid tot de oprichting van HeartLife Klinieken. Een stichting die uitsluitend tot doel heeft om gezondheidsbevorderend gedrag te promoten. ‘Het vergroten van medische kennis bij het publiek, op een luchtige, leuke manier, is een van de belangrijkste eerste stappen in een succesvol preventiebeleid’. Bovenstaande quote van Janneke is precies hoe wij er ook over denken en daarom zijn wij ervan overtuigd dat de samenwerking met Lijf & gezondheid vruchtbaar zal zijn. Lees meer artikelen van Janneke op www.lijfengezondheid.nl of op www.heartlife.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.