Fijnere en betere seks, dankzij glijmiddel

Let goed op bij het aanschaffen van glijmiddel. Van eventuele allergische reacties of schimmelinfecties wordt niemand blij.

De definitie van seks verschilt voor iedereen. Seks kan ‘de daad’ zelf zijn, maar begint voor vele mensen al tijdens het strelen en de voorbereiding. Het hebben van fijne en goede seks maakt (bijna) iedereen blij, maar soms zijn er hulpmiddelen nodig om seks soepel en prettig te laten verlopen. Wist je dat glijmiddel één van de meest populaire hulpmiddelen is en dat glijmiddel over het algemeen zorgt voor betere seks? 

Waarom gebruik je glijmiddel?

Uit vele nachtkastjes wordt een flesje of tube glijmiddel te voorschijn getoverd al voordat het aanraken of ‘de daad’ gaat beginnen. Glijmiddel wordt vaak voor extra fun, zoals sensuele gevoelens of als praktisch hulpmiddel ingezet. Tijdens het masturberen of penetreren ervaren sommige mannen en vrouwen een schurend gevoel. Dit schurende gevoel wordt veelal veroorzaakt door een te droge vagina. Easyglide glijmiddel biedt in deze situaties een fijne uitkomst en zorgt voor een aangenamere seksuele en sensuele ervaring.

Meer plezier tussen de lakens

Het is menselijk om soms even flink uit te pakken en jezelf los te laten gaan tussen de lakens. Seksspeeltjes en glijmiddel die voor meer plezier tussen jou en je partner zorgen worden uit het nachtkastje getrokken. Sommige van deze glijmiddelen bevatten speciale funfactoren, waardoor je vrijpartij nóg leuker wordt. Speciale glijmiddels kunnen een smaakje hebben of voor extra stimulatie en tintelende sensaties tijdens de seks zorgen. 

Ben je gevoelig voor bepaalde bestandsdelen? Let dan goed op bij het aanschaffen van glijmiddel. Van eventuele allergische reacties of schimmelinfecties wordt niemand blij. Over het algemeen is het gebruik van glijmiddel veilig en zonder risico’s. Lees de gebruiksaanwijzing van je glijmiddel op basis van water of siliconen goed door. De waterbasis variant is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het gebruik met condooms en sekstoys. De siliconenbasis is daarentegen goed geschikt voor massages en anaal gebruik.

  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.