“Even boodschappen doen” is nu even niet zo vanzelfsprekend.

We blijven zo veel mogelijk binnen, dus proberen veel mensen hun dagelijkse zaken online te regelen.

Nu we weten dat de huidige situatie nog weken kan gaan duren neemt de noodzaak  voor veilige thuisbezorging toe. Zo ook voor mensen die medicijnen nodig hebben. Gelukkig kunnen de meeste Nederlandse organisaties die vraag prima aan. Voor je boodschappen en vragen kun je snel online terecht. Dat is met name voor mensen die elke dag medicijnen nodig hebben op dit moment een uitkomst. Thuisbezorgen gaat makkelijk, geeft rust en is bovendien gratis. 

Medicijnen kunnen door de brievenbus

Etos en Thuisapotheek bundelen hun krachten in een nieuwe dienst: Etos+. Een medicijnservice via een app waarmee je eenvoudig geneesmiddelen kan bestellen en ontvangen. De bezorging is gratis en veilig aan de deur. De meeste pillen en tabletten passen in een speciale verpakking gewoon door de brievenbus. Omdat Etos en Thuisapotheek veel ervaring hebben zowel online als pakketbezorging, kunnen klanten van Etos+ rekenen op een goede service in alle privacy. Klanten die gebruik willen maken van de Etos+ app worden automatisch klant bij Thuisapotheek en krijgen via Thuisapotheek deskundig advies per telefoon over de geneesmiddelen.

Nu gelanceerd in regio Kennemerland

Iedereen vanaf 16 jaar in Haarlem en Overveen kan als eersten in Nederland kennismaken met Etos+. De gratis bezorgservice staat nu even voorop, maar het afhalen van medicijnen kan ook bij zeven Etos-winkels bij een speciale balie of pick-up locker in de regio.  

Foto door Anna Shvets via Pexels

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.