Boodschappen groot inslaan doe je zo

Op het moment dat je je boodschappen maandelijks gaat doen zal je dat een hoop geld besparen. Makkelijk is het niet, maar het levert veel op.

Ook scheelt het je tijd, je hoeft niet meer elke dag na je drukke werkdag nog naar de ontzettend drukke supermarkt. Maar hoe doe je dat dan voor een maand inkopen doen? In deze blog lees je er alles over.

Voordeelverpakkingen
Als je eens per maand inslaat is het handig om zo veel mogelijk voordeel verpakkingen mee te nemen, deze zijn vaak een stuk voordeliger dan wanneer je de producten per stuk koopt. Wel neemt het behoorlijk wat ruimte in dus moet je zorgen dat je genoeg ruimte in de auto hebt.

Vooronderzoek

Kijk goed op de websites van de supermarkten wat en waar het goedkoopste is. Naast de website is het ook handig om alle folders door te nemen bijvoorbeeld de Deen Folder. Zo kan je de allergoedkoopste producten scoren. Ook staan in de folders vaak extra kortingen die je op internet niet kunt vinden. Wil je meer weten over de aanbiedingen klik hier.

Rijst en pasta

Rijst en pasta zijn producten die je eeuwig kunt bewaren. En wanneer je ze groot inkoopt dan zijn ze lekker goedkoop. Je kunt rijst en pasta vaak kopen in voordeelverpakkingen van 5 kilo of 10 kilo. In de keuken kun je alle kanten op met rijst en pasta. Er zijn ontelbaar variaties te bedenken met deze producten.

Een extra vriezer

Wil je groot inkopen, dan heb je veel opslagplek nodig. Wil je bij het grote inkopen ook verse producten zoals vlees kopen, dan heb je een extra vriezer nodig. Dit is erg handig, je kunt er naast vlees ook andere diepvriesproducten in kwijt zoals eten voor in de frituur of kliekjes van de vorige dag.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.