Crispy kikkererwten
Deze crispy kikkererwten zijn voedzaam en lekker knapperig. Ze zijn heel goed los te eten als tussendoortje of bij de borrel.
Ook kan je ze gebruiken als croutons bijvoorbeeld voor in de soep of in een salade! Benodigdheden: - Bakplaat - Bakpapier - Schaal - Vergiet Tijd: Bereiding: circa 5 min. Oventijd: circa 20 – 30 min. Ingrediënten: - 1 pot Smaakt kikkererwten - 2 eetlepels Smaakt zonnebloemolie - 1 theelepel Smaakt paprikapoeder - 1 theelepel Smaakt komijnzaad - Snufje Smaakt zeezout - Snufje Smaakt pepermix Bereidingswijze: 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Giet de erwten in een vergiet en spoel deze goed af met water. 3. Doe de erwten vervolgens in een kom en voeg hier de zonnebloemolie, paprika poeder, komijnzaad en zout en peper aan toe. 4. Meng dit goed door. 5. Leg de erwten op een bakplaat en laat ze voor ongeveer 20 – 30 minuten bakken.
Eet smakelijk!
www.smaakt.bio