Wat vindt u van dit artikel? - 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen beoordelingen)
Loading...

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die thuis trainen of buiten, vaak door middel van een app of via filmpjes op social media. Persoonlijk krijg ik heel veel aanvragen om klanten te helpen buiten mijn werkgebied.
Helaas kan ik ze niet helpen en moet ik ze ‘nee’ verkopen of ze kunnen naar mijn ochtendprogramma ‘Move That Body’ kijken. Toen kwam een oude schoolvriend van mij met het idee om trainingen op te nemen en die online te zetten in de vorm van een website (platform).

Carlos Lens online trainen

Na gekeken te hebben in de markt kwamen we tot de conclusie dat er al een aantal partijen zijn die dit goed doen, so why not us? Ik vind dat een gezonde levensstijl bestaat uit drie peilers: voeding, bewegen en rust . Als deze drie in balans zijn heb je een fit en gezond bestaan. Vandaar dat bycarlos.nl bestaat uit een trainingsdeel, een voedingsdeel en een webinar waarbij de voedingsdeskundige de klanten tijdens een live spreekuur online te woord staat en adviseert. Ik zal zelf ook webinars houden waarin klanten mij het hemd van het lijf kunnen vragen met betrekking tot de trainingen. Op deze manier heb je dus je eigen personal trainer thuis! Het voordeel van bycarlos.nl is dat de trainingen twintig minuten duren. De oefeningen zijn verdeeld in drie niveaus, waardoor iedereen zich erin kan vinden, van huismama’s tot aan sportschooljongens en alles daar tussenin. Je kunt deelnemen op jouw tijd wanneer jij maar wilt, ik adviseer de training minimaal 3 x per week te doen. Meer mag ook, maar zorg altijd voor 1 of 2 rustdagen.

Have Fun…! Sportieve groeten, Carlos Lens
www.bycarlos.nl 

 

Deel dit bericht op

Lees ook

» Onopgeloste pijnklachten?
» Te dom om lui te zijn?
» ‘Xoepele’ spieren én gewrichten dankzij Axanova!
» Catwalk slank is uit!
» Stijve gewrichten?
Carlos Lens

21-02-2015 om 23:01

Tags: , , ,


Reageren op dit artikel