Carlos Lens

Carlos Lens

place
place   
Profielfoto van Carlos Lens

Get in touch!

Carlos Lens rondde in 1996 zijn Cios opleiding, met als specialisatie fitness, aerobics en sportmanagement af. Hierna vertrok hij naar Florida waar hij bij verschillende sportcentra aerobicslessen gaf. Toen Carlos terugkeerde naar Nederland, bracht hij de nieuwste fitnessrage Thai Bo met zich mee en introduceerde dit in Nederland. Hij gaf groepslessen, maar ook workshops aan honderden instructeurs. Daarnaast bracht hij een video uit. Deze is tot nu toe de best verkochte Nederlandse fitnessvideo allertijden.

Als fitness expert was Carlos te zien in diverse tv-programma’s zoals Big Diet en De Gouden Kooi. Daarnaast had hij zijn eigen ochtendprogramma, Move that Body, op Net 5. Hierdoor kon heel Nederland ’s ochtends trainen met Carlos vanuit hun eigen omgeving. Deze afleveringen zijn gebundeld en uitgebracht op dvd. Nog steeds wordt het programma herhaald op Net 5.
Met zijn succesvolle trainingssysteem By Carlos traint hij al jaren bekende Nederlanders zoals Linda de Mol, Anouk en Bridget Maasland. Hiernaast geef Carlos bij diverse sportcentra les in verschillende aerobicsstijlen zoals Kickfun, Circuit en Thai Bo. Hier kunnen we sinds kort de nieuwste fitnesshype genaamd Intensity Workout by Carlos Lens aan toevoegen. De naam zegt het al, het is een intensieve total body workout waarbij je voornamelijk je eigen lichaam gebruikt. Het is bedoeld voor de sporter die tot het uiterste wil gaan.

In 2013 ging Carlos een samenwerking met Spa Sport Hotel Zuiver aan in Amsterdam en opende daar Personal Gym Zuiver by Carlos Lens. Deze gym is gebaseerd op personal training, maar is meer dan dat. Zo worden ook Small group Trainingen aangeboden. Personal Gym Zuiver by Carlos Lens heeft drie kernwaarden: training, rust en voeding. Dit maakt Personal Gym geen gewone sportschool. Iedere klant gaat een op maat gemaakt traject in om zijn/haar doelen te bereiken. Deze gehele periode wordt hij/zij gesteund door een eigen personal trainer.

Geschreven door Carlos Lens:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.