Thuis fit met Carlos Lens

Op woensdag 11 februari was de lancering van het nieuwe fitness concept 'ByCarlos'. Via dit online platform zijn er vele mogelijkheden. Naast workouts die online te volgen zijn, kan je ook hulp en advies krijgen over voeding en lifestyle. "Persoonlijke coaching door mij zelf alsmede advies van ervaren voedingsdeskundigen behoren tot de mogelijkheden," vertelt Carlos. "Ongeveer 20 procent van de Nederlanders doet aan fitness en 63 procent daarvan gaat naar een sportschool. Dat betekent dat 37 procent thuis traint. Mensen gaven vaak aan met mij te willen trainen, maar niet in de buurt te wonen of het zich niet te kunnen veroorloven. Vandaar dat ik nu mijn trainingsmethode naar de mensen breng middels 'By Carlos' en het voor iedereen mogelijk is met mij te trainen. Het is tijd voor fitness 3.0. In korte tijd resultaat behalen.

Thuis fit met Carlos Lens

De BN-ers die ik onder andere train zoals Bridget Maasland, Linda de Mol, Liza Sips en Monique Collignon ondergaan dezelfde trainingen, de oefeningen van de sterren zijn nu bereikbaar voor iedereen. By Carlos is volledig gebaseerd op mijn visie van en richt zich op drie pijlers: training, voeding en rust. Deze driehoek is onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Deze visie is vertaald naar een online platform zodat het voor eenieder mogelijk is om van mijn training en coaching gebruik te maken, op ieder geschikt moment en vanaf elke locatie. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in fitness en personal training en heb al duizenden mensen geholpen om fitter, slanker en gezonder te worden. Onlangs was ik te gast bij de DJ's van De Avondploeg van 538 om over mijn nieuwe concept te vertellen. Ter plekke gingen de mannen de uitdaging aan om een week lang met mij te trainen volgens het HIT20 principe. Dit is mijn allernieuwste workout en deze is direct via het online platform te volgen. Tijdens de uitzending werden luisteraars opgeroepen aan de challenge mee te doen en zich hiervoor op te geven. Op woensdag 11 februari was om 20.00 uur in de studio van Radio538 dan ook de grootste live training ooit 53KR8. Hiermee maakte 538 er meteen een recordpoging van. Deze was live te volgen via YouTube. Het record was 1300 man die live de workout meededen en het was tevens de geboorte van bycarlos.nl Er zijn verschillende levels, basis, medium en gevorderd. Het is dus voor iedereen haalbaar en het duurt slechts 20 minuten. Wij bieden voedingsadvies aan plus webinairs, waar ik zelf ook aan deel neem. Heb je vragen over je eetschema, we geven je antwoord. Heb je vragen over de oefeningen, we geven je antwoord. Vanaf nu ben ik dus voor de massa bereikbaar als personal trainer." www. BYCARLOS.NL BAMMMM!!!  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.