Bureaustoel Nuance speciaal voor vrouwen

Bureaustoel Nuance speciaal voor vrouwen Vrouwen zijn anders gebouwd dan mannen, waarom zitten ze dan op dezelfde bureaustoelen? Dit was de vraag van ondernemer Roelof Wobben van BeterZitten. In zijn praktijk, waar hij mensen helpt met werk-gerelateerde zitklachten, ziet hij steeds meer vrouwen met nek-, rug- en schouderklachten.

Volgens Wobben wordt dit voor een deel veroorzaakt door een verkeerde werkhouding en een niet passende bureaustoel. 80% van de vrouwen zit op een mannenstoel Het lichaamszwaartepunt dat lager ligt dan bij mannen, een 9 tot 20% smallere taille ( armsteunen te breed ) en het werken op het puntje van de bureaustoel, zijn zomaar een aantal verschillen die maken dat een standaard bureaustoel qua instelbaarheid niet voldoet aan de behoefte van vrouwen. Bureaustoel Nuance, speciaal voor vrouwen Bureaustoel Nuance is speciaal ontwikkeld om een goede ondersteuning te bieden waar dat nodig is. Voor de vrouw dus in de onderrug en niet in de schouders. Met zacht gestoffeerde in breedte en diepte goed passende armleggers voor een prima ondersteuning. De speciaal vormgegeven rugleuning geeft ruime bewegingsruimte voor de armen en de schouders. Semi maatwerk voor de beste pasvorm De Nuance beschikt over vier maten zittingen en 3 maten rug. Daaruit wordt de best passende combinatie samengesteld bij de klant op locatie. “Mocht het dan nog niet goed passen, dan maken we de stoel geheel op maat” aldus Wobben. BeterZitten fabriceert de Nuance helemaal zelf in de kleinste bureaustoelenfabriek van Nederland. Ambacht met passie! Ergonomisch advies inbegrepen Je kan nog zo’n goed bureaustoel hebben, maar als het bureau niet op de goede hoogte staat ingesteld dan bestaat er nog steeds kans op klachten. Bij de aanschaf van een Nuance ontvangt je gratis ergonomisch advies hoe de werkplek het beste is in te richten. Gratis proefplaatsing Ben je vrouw en wil je een nieuwe bureaustoel kopen? Ervaar dan zelf wat het zitten op de Nuance met je doet door het aanvragen van een gratis proefplaatsing op de website van de Nuance. Gratis e-book met 20 TIPS om beter te zitten Wil je weten wat je zelf kan doen aan het goed instellen van je bureaustoel en werkplek? Vraag dan nu het gratis e-book aan met 20 tips om beter te zitten op de website van de Nuance. Meer informatie Ga voor meer informatie naar www.bureaustoel-nuance.nl of bel naar BeterZitten 0318-484854  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.