Het belang van de juiste bh-maat: wat elke vrouw moet weten

De meeste vrouwen hebben een haat-liefdeverhouding met de befaamde BH. Dat is begrijpelijk, want het voelt fijn om aan het einde van de dag je BH uit te trekken

Maar waarschijnlijk ontstaat de haat voor je BH met name omdat je niet de juiste maat hebt, wat maakt dat die BH helemaal niet lekker of goed zit. Dit kan makkelijk voorkomen worden, dan hoef jij je niet langer te irriteren aan die vreselijke BH. Ga er dus maar even voor zitten, want in deze blog lees je alles over het vinden van de perfecte BH-maat. Dan kan jij dadelijk je winkelmandje vullen met nieuwe BH’s en als je toch bezig bent met wat leuk ondergoed en misschien nog een nieuwe panty

Niet te strak, niet te los: gewoon goed

Een strakke BH is niet fijn, het gaat knellen en schuren en dat wil je absoluut niet. Maar een BH draag je ter ondersteuning, een losse BH heeft dan eigenlijk ook geen toegevoegde waarde. Het is de bedoeling dat je BH perfect past. De BH mag nergens knellen, maar moet wel strak genoeg zitten om je borsten te ondersteunen. Zeker met grotere borsten is het heel belangrijk om niet voor een losse BH te kiezen. Dit kan leiden tot rug- en nekpijn. Een goede BH is goed voor je postuur en helpt om ernstige rugklachten te voorkomen. 

Een goede BH voor gezonde borsten

Het dragen van een goed passende BH ondersteunt je borsten op de juiste manier. Dit zorgt ervoor dat je borsten nu en in de toekomst gezond blijven. Een BH die je borsten goed ondersteunt zorgt dat je borsten in de toekomst minder gaan doorhangen. Daarnaast is het beter voor je postuur, je rug en je nek. Ook voor je huid kan een BH die niet past erg vervelend zijn. Het kan schuurplekken en andere irritaties veroorzaken. Een goed passende BH biedt steun en zorgt dat je borsten niet overmatig bewegen door de dag. Dit is slecht voor het weefsel en de huid. 

De perfecte BH voor je zelfvertrouwen

Een goed passende BH is niet alleen goed voor je lichaam, maar geeft ook een boost aan je zelfvertrouwen. Met de perfecte BH staan je kleren beter, heb je een beter postuur en loop je overal met zelfvertrouwen naar binnen. Het vrouwelijk lichaam is prachtig en met een goed passende BH kun je de prachtige vormen van je lichaam accentueren en laten stralen. Want er elke dag stralend uitzien is precies wat jij verdient. 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.