Jij bent de liefde

In dit alles overstijgende en confronterende boek daagt Dokter Juriaan je uit de belangrijkste persoon in jouw leven op 1 te zetten: jij

Want als jij 100% jezelf bent, word jij een mooier mens voor jezelf en voor je omgeving en ben je in staat om de mensen in je leven optimaal te geven wat jij te bieden hebt.

In Jij bent de liefde vertelt Dokter Juriaan je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en hoe dit jouw leven en dat van de mensen om je heen zal veranderen.

Dit boek gaat niet om één aspect in je leven, zoals werk of relatie, maar laat jou doordringen tot de kern van wie jij bent om uiteindelijk weer compleet jezelf te worden en het leven te leiden zoals jij dat wilt.

Het is mijn missie om mensen te helpen fysiek en mentaal gezond te blijven en 100% zichzelf te zijn.

Want pas dan zijn zij het grootste cadeau voor de ander. – Dokter Juriaan.

  •        Voel jij dat er iets niet klopt in je leven, maar weet je niet precies wat?
  •        Pas jij je steeds aan een ander aan? Je ouders, partner, kinderen en collega’s?
  •        Denk jij weleens: ik heb een huis, een baan en we kunnen op vakantie. Wat zeur ik toch?
  •        Heb jij klachten die je niet alleen kunt oplossen met yoga, gezonder eten of meer bewegen?
  •        Hoe wil jij later terugkijken op je leven?

Voorkantinhoud

Je wilt zo graag erkend en gewaardeerd worden dat je ver over je grenzen heen gaat. Het gevolg is dat je je aanpast en daardoor langzaamaan 'verdwijnt'. Je bent dan én de verbinding met jezelf verloren én je voldoet nog altijd niet in de ogen van de buitenwereld. Hoewel de intentie goed is, is het resultaat dat je vasthoudt aan een verkeerde baan, een ongelukkige relatie, een schadelijk voedingspatroon en andere destructieve keuzes. Uiteindelijk betaal jij daar een hoge prijs voor in de vorm van stress en mentale en fysieke klachten.

Het probleem is dat jij niet het leven leidt dat jij werkelijk wilt. Het is daarom belangrijk om de relatie met jezelf te herstellen. Pas als je echt durft te kiezen voor jezelf, je aangeleerde maar voor jou niet-kloppende overtuigingen en angsten kunt loslaten, én bereid bent om de pijn die dat zal meebrengen aan te gaan, zul je de verbinding met jezelf hervinden. En dán kun je eindelijk worden wie je diep vanbinnen wilt zijn. Daar heb niet alleen jij plezier van, maar de hele wereld om je heen.

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en vele voorbeelden laat Dokter Juriaan je inzien waar jij op dit moment staat in relatie tot jezelf. Je krijgt de inzichten en handvatten om te bouwen aan een stevig fundament van zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Hij vertelt je ook hoe je na het lezen van dit boek verdere stappen kunt zetten om dit alles in je leven te integreren én daarin te blijven leren, groeien en ontwikkelen.

Juriaan Galavazi is arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit, en auteur van de bestseller Van klacht naar kans. Met coachingstrajecten, onlinecursussen en een-op-een sessies helpt Dokter Juriaan per jaar duizenden mensen om in verbinding te komen met zichzelf. Zijn trajecten worden lovend ontvangen door man en vrouw, jong en oud, bekend en onbekend. Zijn methodiek is mild, meedogenloos, nuchter en toegankelijk voor iedereen. www.dokterjuriaan.nl

‘Een mooie reis naar binnen. Dankjewel Juriaan!’ - Vivian Reijs

‘Ik ben echt totaal fan. Ik heb een aantal sessies bij Juriaan gedaan. Ik vind zelfontwikkeling echt een feestje en leer er ongelooflijk veel van!’ - Anouk Smulders

______________________________________________________________________________________________

Jij bent de liefde | Dokter Juriaan Galavazi | ISBN 978-94-93282-00-1| Verschijnt 18 mei 2022 |S2 Uitgevers

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.