Boerenkool omeletje
Dit lunchgerecht met boerenkool is makkelijk te bereiden en nog gezond ook!
Boerenkool is erg gezond en in een omeletje smaakt het ook erg lekker!
Hieronder een makkelijk (lunch) recept.
Wat heb je nodig voor twee personen?
- 50 gram fijn gesneden boerenkool
- 1 kleine rode ui
- 4 eieren
- 1 theelepel kurkuma kruiden
- snufje zout
- snufje vers gemalen peper
- scheutje bakolijfolie om in te bakken
Hoe maak je het?
Doe een scheutje olijfolie in een koekenpan en laat de olie even warm worden.
Doe de boerenkool erin en roer het lekker door de pan. Doe na twee minuten de gesneden rode ui erbij en de kurkuma kruiden. Roer door en bak nog drie minuten.
Doe het geheel in een schaal en roer hier de rauwe eieren doorheen en maak er een mooi beslag van.
Verwarm de koekenpan weer met een scheutje olijfolie en doe het beslag in de pan.
Bak de boerenkool omelet aan beide kanten goudbruin.
Eet smakelijk!
Foto: pexels