Win actie! 5x 2 kaarten voor Better Health Event!

Wil jij inspiratie opdoen voor een gezonde leefstijl? Kom dan op 25 en 26 november naar het leukste en gezondste event van Nederland! Tijdens het Better Health Event, een initiatief van Amber Albarda, vind je alleen de beste sprekers en producten. Je kan naar hartenlust genieten van alles wat er te proeven, ontdekken en te beleven valt.

Luister naar interessante lezingen van inspirerende sprekers en stel je meest brandende vragen; ontdek de hoogste kwaliteit producten; doe mee met de leukste workshops; en ga naar huis met nieuwe kennis, mooie producten en een grote glimlach op je gezicht! Met kortingscode BHLijfengezondheid bestel je nu een tweede ticket voor helft van de prijs! Meer informatie is te vinden op: www.better-events.nl of bestel je tickets in de ticketshop: klik hier Mail & win gratis kaarten voor Better Health Event 5x 2 kaarten t.w.v. € 15,00 per stuk (totaal € 30,00) Ga naar www.lijfengezondheid.nl/mailenwin en vul hier je gegevens in.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.