Afvallen met een virtuele maagband, dat werkt!

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een "normale" maagband is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen!

Hoe ziet het programma eruit?

Er wordt tijdens een hypnose sessie aan je onderbewustzijn verteld dat je een maagbandoperatie ondergaat. Je onderbewustzijn kent geen verschil tussen realiteit en fantasie. De virtuele maagbandoperatie heeft daardoor precies hetzelfde effect als een "echte" operatie. Maar dan wel zonder de risico's en de nadelen van een echte operatie. Dus geen narcose, bijwerkingen of littekens en uiteraard ligt de prijs voor een operatieve maagband veel hoger....

Het "virtuele maagband programma" bestaat uit 5 sessies/afspraken. Tijdens de intake leg ik het programma uit, kun je me alle vragen stellen die je hebt en installeer ik de maagband bij je. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur, de vervolgafspraken/sessies ongeveer een uur.

Bij het aanbrengen van de virtuele maagband weet je achteraf nog precies wat er gebeurd is, je slaapt niet maar bent gewoon wakker. Je kunt het vergelijken met het lezen van een boek. Je bent verdiept in het boek maar neemt nog wel gewoon je omgeving waar. Met de virtuele maagband verklein je je maag zodat je je met veel minder eten verzadigd voelt.

Wat kan ik verwachten van het traject afvallen met de virtuele maagband?

  • Je zult de vetverbranding van het lichaam verhogen
  • Je maag verkleinen (virtuele maagband)
    Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren 
  • Je langzamer doen eten en snel met eten te stoppen
  • Je slechte gewoontes afleren (b.v. suikerverslaving, eetbuien, de hele dag door 'grazen', emotie-eten)
  • Je geluk, vitaliteit en gezondheid vergroten
  • Een positief zelfbeeld programmeren

De virtuele maagband word in mijn praktijk gecombineerd met het aanleren van gezond eetgedrag. Ik werk uitsluitend met gewone, gezonde voeding in mijn praktijk en je krijgt van mij uiteraard alle tips en informatie over wat gezonde voeding nu eigenlijk inhoudt en hoe jij je op je best kunt voelen!

De meeste verzekeraars vergoeden mijn consulten. 

Wil je meer informatie?
Mail me gerust alle vragen die je hebt via info@lekker-slank.com

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.