Yoga in concert

Yoga in concert, een unieke yogales met live muziek van Iris Kroes. Gitarist en yogi Jan Kuiper brengt zijn grootste passies bij elkaar.

Op zondag 30 april (11.00 uur!) wordt het toneel van de Stadsschouwburg Velsen omgetoverd tot een unieke yogaschool, waar gitarist Jan Kuiper, bekend van onder meer The Five Great Guitars, les zal geven, begeleid door live muziek van Iris Kroes (winnares The Voice of Holland). Ga liggen, zitten, adem in, adem uit en ontspan. Muziek, meditatie, ademhalingsoefeningen en yogahoudingen komen samen in dit ongeëvenaarde concert. U mag achterover leunen en luisteren of meedoen op uw eigen yogamat. Gitarist wordt yogi Topgitarist en yogi Jan Kuiper speelde al vele malen met zijn Five Great Guitars in Velsen en reisde de afgelopen veertig jaar de hele wereld over als jazzgitarist. In 1999 ontdekte hij de yoga en volgde lessen bij alle grote meesters van deze tijd. Daarna heeft hij gezocht naar een manier om zijn twee grootste passies bij elkaar te brengen. Dat is ‘Yoga in Concert’ geworden, dat hij ontwikkelde met docente Yvonne de Hoop: yoga én live muziek. Naar IJmuiden nemen zij niemand minder dan zangeres en harpiste Iris Kroes mee die de les zal begeleiden met haar prachtige muziek. Deze bijzondere yogales is geschikt voor alle niveaus, ook beginners zijn van harte welkom. Graag zelf meenemen: een yogamat en eventueel een meditatiekussen. Losse kleding (t-shirt en joggingbroek) wordt aanbevolen. Prijs: €15,-  incl. pauzedrankje en garderobe. Meer informatie en reserveren: www.stadsschouwburgvelsen.nl of tel. 0255 – 515789. Foto: Saskia van Osnabrugge

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.