Work-Out Velsen opent haar deuren

Work-Out Velsen opent haar deuren. Op zaterdag 14 april 2018 opent Work-Out Velsen de deuren van de sportschool. Iedereen is welkom, wel of geen lid.

Van 9.00 tot 13.15 uur zullen allerlei clinics en demonstraties worden aangeboden, waar jij aan mee kan doen. Dus wil je gaan sporten en achter alle mogelijkheden komen die Work-Out Velsen te bieden heeft, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de meest complete sportschool van IJmuiden. Er zullen groepslessen verzorgd worden in vier verschillende zalen, waarbij je kan denken aan de volgende trainingen: Yoga, HIIT-Training, CrossFun, Spinning, BBB-Training, Pilates, Work-Out 4 All en Zumba. De trainingen worden aangeboden in een tijdbestek van 30 minuten, wat jou de mogelijkheid geeft meerdere lessen bij te wonen.

Ben jij al lid? Dan geniet je deze dag van de enorme hoeveelheid groepslessen die deze zaterdag worden aangeboden. Klik hier voor het groepslesrooster/overzicht op zaterdag 14 april 2018.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.