Cross Fun zaal bij Work Out Velsen

Sporten bij Work Out Velsen is een beleving! Focus op een regelmatig leven: gezond eten, veel bewegen en genoeg slaap.

In de 'meest complete sportclub van de regio' heeft een prachtige uitbreiding plaats gevonden. Welkom in DOK 1, een stoere Cross Fun ruimte, met de nieuwste fitness mogelijkheden. Jezelf uitdagen en tegelijkertijd genieten van de ambiance die met liefde en aandacht ontworpen is. Heb jij al eerder je rug getraind aan de boeg van een schip? Of geboxt met uitzicht op zee en push-ups op het plaatwerk...

Op ca 1.375 m2 bieden wij voor ieder wat wils en blijven continu vernieuwen. Het ontwerp van de club zorgt ervoor dat je je overal prettig voelt en “beschut” kunt sporten, vele zalen met verschillende mogelijkheden en thema’s dragen daar zorg voor. Ook de sociale aandacht en gezelligheid bij de sporters onderling is hier bijzonder en wordt enorm gewaardeerd door onze leden.

Wat wil jij dit jaar nog bereiken?

Gooi jouw levensstijl om waardoor je het hele jaar door fit en gezond bent. Wij helpen jouw doel te bereiken, want bij het behalen van jouw doel wordt jij beloond. Je voelt je fitter, je hebt veel meer energie, je lijf wordt gezonder èn je zult merken dat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt.

Een nog betere kwaliteit van leven; dat wil toch iedereen?

Als je dat wilt spreken we een korte termijn doel, bijvoorbeeld 3-4 maanden, met je af. We zorgen er zo voor dat je gemotiveerd wordt en vooral ook blijft. Focus op een regelmatig leven: gezond eten, veel bewegen en genoeg slaap.

Samen vooruit!
Je bent meer dan welkom. www.workoutvelsen.nl tel: 0255 – 540 470 info@workoutvelsen.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.