Wim Hof Methode Workshop

Met veel persoonlijke aandacht, leren we jou de praktische basisvaardigheden van de Wim Hof Methode.

Van de deelnemers (300+) aan onze workshops en personal training klanten (50+) krijgen we vaak de feedback dat het koude (af)douchen de meest waardevolle verandering in hun dagelijkse routine is geworden. Daarnaast is de ademretentie-oefening uit de Wim Hof Methode een makkelijk te leren ademtechniek en is dit een bijzonder effectieve manier om je fysieke en mentale gezondheid een boost te geven. Bij de Wim Hof Methode staat zelfbewustzijn, kracht, en macht over het eigen lichaam voorop. De mooiste dingen in het leven zijn te vinden aan de andere kant van angst, in het ijsbad zitten is daarop geen uitzondering. In kleine groepen van maximaal 14 personen, met veel persoonlijke aandacht, leren we jou de praktische basisvaardigheden van de Wim Hof Methode. We leren jou angsten en conditioneringen los te laten en laten jou voelen en begrijpen wat ademen volgens de Wim Hof Methode is. En uiteraard ontbreekt het trotseren van het ijsbad niet, een ervaring die jij nooit meer vergeet.

Wat geeft deze workshop jou?

De tools naar: een gezonder vatenstelsel, natuurlijke antidepressiva, hogere vetverbranding, minder ontstekingen, superfocus, een sterker immuunsysteem, verbeterde sportprestaties, betere insulinegevoeligheid, bewuste beïnvloeding van het immuunsysteem, een betere zuurgraad in je lichaam, minder verzuren bij sportprestaties, een beter metabolisme (energiesysteem) en diepe meditatieve rust.

De workshop duurt 4 uur en de prijs voor deze workshop is € 115,00 inclusief 21% BTW.

www.icecubeevents.nl


Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.