Voedings- en Leefstijladvies naar Gezond Gewicht

Heb je al diverse diëten geprobeerd maar is het niet gelukt om op gewicht te blijven, dan ben je zeker niet de enige. Als je te weinig eet is een dieet moeilijk vol te houden, val je terug in je oude patroon en kom je daarna weer opnieuw aan. Ik kan jou begeleiden gewicht te verliezen met blijvend resultaat door positieve gedragsverandering, voedings- en beweegadviezen op maat. Ik leer je anders om te gaan met voeding en verleidingen.

Mijn naam is Annelinde Bakker, Gezond Gewichtsconsulent, ik begeleid volwassenen en kinderen zonder medische klachten. Wil je weer lekker in je vel zitten, meer energie krijgen, zet nu de eerste stap! Vergoeding is mogelijk via de aanvullende verzekering.

Ik geef bedrijfsvoorlichting aan medewerkers over het belang van een gezonde leefstijl. Ter preventie van uitval, het stimuleren van een gezond werkklimaat met ideeën voor een gezonde bedrijfskantine.

Met mijn specialisatie Kind & Voeding geef ik ook voorlichting op scholen. Kinderen informeren over de voordelen van gezonde keuzes, overgewicht op jonge leeftijd kan immers leiden tot gezondheidsrisico’s.

Wil je meer informatie of een intakegesprek? App of bel 06 24917849 – www.gezondgewichtsconsulent.nl

Logo gezondgewichtsconsulent

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.