Vetrolletjes voorgoed weg zonder operatie!

Onze behandelwijze werkt in vier stappen.

Finesse Bodyline Clinic in Woerden bestaat tien jaar!

In 2007 was Finesse de eerste kliniek die ging werken met UltraShape, het medische systeem dat vetcellen vergruist door middel van ultrahoge geluidsgolven.
Tien jaar later zijn ze nog steeds de enige in Nederland.

Cor Kok, oprichter van Finesse: “UltraShape is het veilige, pijnloze alternatief voor liposuctie zonder operatie. Het is uiterst effectief bij het verwijderen van hardnekkig opgeslagen vet, denk aan love handles, vetophopingen rond de bh-bandjes, een buikje en borstvorming bij mannen. Er zijn geen bijwerkingen en het effect is blijvend. Vetcellen die vergruisd zijn, komen niet meer terug, want je maakt maar tot je achttiende levensjaar vetcellen aan. Cor: “Onze behandelwijze werkt in vier stappen: eerst wordt de huid voorbehandeld met Velashape-apparatuur om de huid te verstrakken, dan worden met UltraShape de vetcellen vergruisd en vervolgens stimuleren we met Hypoxi-therapie de afvoer van de vrijgekomen afvalstoffen via de stofwisseling. Punt vier vinden we heel belangrijk: het zoeken naar de oorzaak van de vetopslag. Anders is het dweilen met de kraan open. De oorzaak kan liggen in leefstijl, voeding, schildklierproblemen, medicijngebruik, diabetes en hormonale invloeden. We geven dus veel advies, we doen meer dan alleen maar ‘pulsen schieten’.” Finesse heeft regelmatig last van instituten die beweren hetzelfde te doen, of van schoonheidsspecialistes die teksten en foto’s van zijn website kopiëren en gebruiken. Maar alleen Finesse werk met MDD-gecertificeerde apparatuur (een Europese richtlijn voor medische apparatuur-E.S.) en een team van bevoegde verpleegkundigen. “Er komen heel wat teleurgestelde mensen bij ons, die in eerste instantie dachten goedkoop uit te zijn. Een behandeling bij Finesse is best prijzig: je betaalt vanaf 1000 euro voor één behandeling en meestal zijn er drie behandelingen van een halve dag nodig. Maar het effect is er dan ook naar.” www.finessebodylineclinic.nl 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.