Versterk je geest, verbeter je leven

Wat je denkt ben je zelf. Gemoed, gezondheid en gedrag, je hele leven wordt bestuurd in je hoofd.

De kracht van het brein valt dan ook niet te onderschatten. Verborgen in de hersenen vind je de oorzaak van onverklaarbare klachten en aandoeningen, maar ook een onuitputtelijke bron van motivatie en innerlijke kracht. Begrip van het brein is daarmee de sleutel tot meer gezondheid en geluk. Onverklaarbare klachten heb je niet zomaar, laat staan dat ontregelende gedachten en denkpatronen zomaar uit de lucht komen vallen. Je zou het misschien niet denken, maar je brein probeert je wat te vertellen. Veel fysieke en psychische klachten zijn het gevolg van een foutmelding in de hersenen. Stel je voor dat je brein een grote computer is die continu indrukken en ervaringen moet verwerken en opslaan. Net zoals bij elke computer, loopt de zaak weleens vast. Door een traumatische ervaring of een stressvolle situatie kan het systeem even ontregeld raken. Belangrijke informatie over wat je hebt meegemaakt wordt dan verkeerd opgeslagen, en daarmee nestelt een bron van narigheid zich in je hoofd.

Blokkades afbreken

Wie aan zichzelf wil werken, heeft het voor het uitkiezen. Je vindt trainers en therapeuten voor elk denkbaar probleem, therapieën en technieken te over, maar stuk voor stuk gaan ze voorbij aan de essentie. De symptomen worden aangepakt, maar het probleem blijft bestaan. Progressive Mental Alignment helpt je om problemen bij de bron aan te pakken. Door blokkades af te breken en mentale storingen te verhelpen, kun je de oorzaak van veel onverklaarbare klachten en aandoeningen voorgoed wegnemen. Als je weet hoe informatie in je brein wordt verwerkt, weet je ook wat je kunt doen om jezelf én anderen te helpen.

Bewezen en blijvend effect

Met Progressive Mental Alignment ontdek je wat er in je onderbewuste omgaat en heb je de oplossing voor een beter en gezonder leven zelf in handen. Door de methode te volgen en de juiste vragen te stellen, dring je door tot de kern van het probleem en ervaar je de kracht van bronnen die diep in je brein verscholen zijn. Wil je verder komen in je persoonlijke en werkzame leven, werken aan zelfontwikkeling, of eindelijk verlost worden van onverklaarbare klachten en afrekenen met saboterende denkpatronen, dan vind je in PMA alles wat je zoekt. Niet alleen heeft deze unieke techniek een bewezen en blijvend effect, het is ook de snelste weg naar duurzame persoonlijke ontwikkeling en een leven zonder onverklaarbare klachten.

Voor iedereen

PMA is geen zweverige theorie, maar doet wat het belooft. De techniek is makkelijk toepasbaar, werkt direct en garandeert een blijvend resultaat. Iedereen kan het leren en iedereen heeft er wat aan. Geen wonder dus dat steeds meer mensen voor PMA kiezen om hun doelen te verwezenlijken en hun persoonlijke kwaliteit te vergroten. Als je je bewust bent van de kracht van het brein en weet hoe je gedachten kunt sturen, staat niets je meer in de weg om je leven volledig te ontplooien.

Met sprongen verder komen

Progressive Mental Alignment opent een nieuwe wereld die je op je eigen tempo kunt verkennen. Een goede binnenkomer is het boek Innerlijke Macht, waarin je alles kunt lezen over het idee achter PMA en de uitwerking van de methode. Wie meer wil weten, of uit eerste hand wil horen hoe de methode werkt, is welkom op een van de vele lezingen die overal door het land gegeven worden. PMA in lichte vorm ervaren kan tijdens een workshop of een groepstraining, en voor wie serieus werk wil maken van het brein is er een uitgebreid scholingsprogramma, van online studiepakket tot PMA-cursus. Stap voor stap daal je verder af in je brein, met sprongen kom je verder in je leven.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.