Quinoasalade met bloemkool

Gezond en lekker veganistisch koken is heel makkelijk. Dit recept van Miss Bean maak je in een handomdraai.

Recepten

Kook de quinoa gaar in de bouillon. Duurt ongeveer 20 minuten. 2. Rasp ondertussen de halve bloemkool tot fijne korreltjes. 3. Hak de amandelen in kleine stukjes en doe hetzelfde met de dadels en de gedroogde tomaatjes. 4. Doe de bloemkool in een kom en sprenkel er een beetje citroensap overheen. 5. Snijd de peterselie fijn. 6. Doe de quinoa, de tomaatjes, dadels en amandelen bij de bloemkool. 7. Maak een dressing door de olie en azijn te mengen. En giet dit in de kom. 8. Laat de quinoa uitlekken en voeg dit ook bij de bloemkool. Roer goed door en verdeel er nog wat sla doorheen. Proef het even en besluit of er nog wat kruiden en of zout en peper doorheen mogen! Lotte Blesgraaf Miss Bean is geboren als Lotte Blesgraaf en heeft als missie om gezond eten voor iedereen makkelijk, leuk en lekker te maken. Daarom leert ze je de fijne kneepjes van het veganistisch koken. Geen pakjes of zakjes, maar koken met pure en eerlijke producten en dat proef je. Kijk voor meer lekkere recepten op www.miss-bean.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.