Healthyjeltje

Healthyjeltje

place Berkenlaan 15
place 1901 SW  Castricum
Profielfoto van Healthyjeltje

Get in touch!

Wie is Healthyjeltje

Gezondheid, voeding & sporten daaruit bestaat een groot deel van mijn leven op dit moment. Op mijn 18e aan de Universiteit gestart met de studie Voeding en Gezondheid, maar toen was de tijd nog niet rijp. Nu wel, sterker nog voeding & gezondheid is hot! Inmiddels heb ik twee diploma’s op zak, Orthomoleculaire Voedingsleer en Voedingsdeskundige en momenteel ben ik druk bezig met de opleiding Sportvoeding.

In 2016 ben ik mijn eigen praktijk in voedingsadvies gestart want dolgraag wil ik mensen adviseren en motiveren door met de juiste voeding een gezonder en daardoor fijner leven te leiden. Mijn overtuiging is dat een goed voedingspatroon in combinatie met voldoende beweging en vermindering van stress ervoor kan zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Je gaat je lichter, energieker en helder voelen. Geen crashdiëten meer maar anders leren boodschappen doen, eten en bewegen en je valt vanzelf af. Op een rustig tempo maar met een blijvend resultaat, want als je eenmaal de smaak te pakken hebt, wil je niet meer anders.

Inmiddels merk ik dat ook mijn cliënten zich veel beter gaan voelen met deze levensstijl en het is ook nog eens heel goed vol te houden! Uiteraard breng ik in mijn eigen gezin met 2 opgroeiende jongens ook alles in praktijk en deel ik mijn ervaringen. Want als Healthyjeltje ben ik heel actief op Social Media. Ik Blog op mijn eigen site www.healthyjeltje.com en ben te volgen op Facebook en Instagram. Het adviseren, het schrijven, het fotograferen het geeft mij superveel energie en die wil ik graag doorgeven.

Geschreven door Healthyjeltje:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.