Ontdek NANO

Nano mineralen zijn ultrakleine deeltjes mineraal zwevend in zuiver water Nano mineralen hebben als unieke eigenschappen dat ze voor 100% worden opgenomen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar de meeste mineralen worden hooguit voor 20% opgenomen.

Nano mineralen komen via het mondslijmvlies direct in het lichaam terecht en kunnen heel diep in het lichaam komen, ook in de hersenen, waar mineralen veel belangrijke taken hebben. Het is dan wel van belang dat het nano mineraalwater een minuut lang wordt vastgehouden in de mond. Op deze manier kan de werking van een nano mineraal direct gevoeld worden. Bij het nano magnesium ervaren mensen soms al binnen 10 minuten ontspanning; in hun hoofd, maar ook in hun spieren. Nano mineralen hebben een hoge energetische waarde en geven energie af aan iedere cel, waardoor mensen zich vitaler en energieker voelen. Ook helpen nano mineralen het lichaam om zieke en aangetaste cellen op te ruimen en hebben daarmee allen een detox effect. De nano mineralen zijn geur-, smaak- en kleurloos en bevatten geen enkele toevoeging. Dit maakt de producten uitermate geschikt voor kinderen en voor dieren! Het nano magnesium is uniek in haar snelle en diepe werking in het lichaam, met name in het zenuwstelsel. Nano magnesium is dan ook goed voor leerprestaties, voor de concentratie en voor het geheugen. Magnesiumtekorten komen bij iedereen voor. Dit heeft te maken met een tekort in de voeding en een hoog verbruik van magnesium, vooral veroorzaakt door stress. Waar calcium zorgt voor de stevigheid van onze botten, is magnesium verantwoordelijk voor de flexibiliteit en dus net zo belangrijk in het voorkomen van botontkalking en botbreuken als calcium. Magnesium is dan ook goed voor het behoud van sterke botten. 20% van de voorraad magnesium bevindt zich in de spieren. Nano magnesium is dan ook goed voor de spieren. Magnesium helpt om vermoeidheid te verminderen en geen enkele magnesium doet dat zo goed en zo snel als nano magnesium. Tenslotte draagt magnesium bij aan het proces van cel vernieuwing. Wie gezond wil blijven, heeft dus veel magnesium nodig! Zilver wordt al sinds de oudheid ingezet om infecties te voorkomen en te bestrijden en om bijvoorbeeld voeding te conserveren. Het grove zilver dat men toen binnenkreeg, kon op den duur een blauwverkleuring veroorzaken.

Eind van de 18e eeuw werd colloïdaal zilver uitgevonden, kleine deeltjes zilver zwevend in water. Het principe van colloïdaal zilver, waar nano zilver een nog verfijndere versie van is, is een grote werkzaamheid door middel van ultrakleine deeltjes, waardoor je veel minder zilver nodig hebt. Nano zilver is dus heel veilig. Colloïdaal zilver was dan ook een regulier geneesmiddel tot deze, door de opkomst van de antibiotica, van de markt verdween. Nano zilver is nu bezig aan een come back, niet zo gek, gezien de toenemende resistentie van bacteriën. Antibiotica werken steeds minder! Helaas worden wij door de Europese wetgeving verhinderd om vrij te communiceren over de werking van zilver en mogen wij het niet verkopen voor inwendig gebruik. U kunt op het etiket dus geen informatie vinden. Gelukkig mogen winkels, zoals reformhuis Kuilboer in IJmuiden, vrij praten over wat in hun ervaring werkt en waar je zilver voor kunt inzetten. Maak gebruik van hun deskundig advies! Zilver is heel geschikt voor de huid, de ogen, de oren, de neus en de keel. Het pakt allerlei huidproblemen razendsnel aan, zoals schimmels, een koortslip en andere virussen, (brand) wonden, keelpijn, ooginfecties, oorontsteking en neusverkoudheid en zorgt voor een snelle genezing. En dit is nog maar een kleine greep uit alle toepassingen. Aangebracht met een spray of druppelaar is het een ehbo kit in een fles. 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.