Ontdek jezelf, kies je kleur!

Leer jezelf beter kennen door kleur te kiezen! In het afgelopen jaar is veel geschreven over het succes van kleuren, dé manier om te onthaasten. Met kleuren kom je tot rust, je maakt je hoofd leeg.

De kleuren zelf doen echter ook iets met je. Kleuren hebben namelijk een eigen energie en zijn dragers van informatie. De kleuren, die jij kiest, zeggen iets over jouw kwaliteiten en talenten, over je dromen en verlangens. Ze geven inzicht in wie je bent en brengen je in contact met je bezieling. Niet datgene wat aan de oppervlakte ligt, dat weet je allemaal al en daar heb je zo je eigen verhaal over gemaakt. Dat wat onder de oppervlakte ligt, dat vraagt je aandacht, dat verlangt ernaar om naar buiten te komen. Het gevoel diep van binnen: wie ben ik echt?

Ontdek jezelf, kies je kleur!

Hoe krijg je nu een antwoord op deze vraag? Jij zelf! Je lichaam lijkt namelijk instinctief te weten welke kleuren je nodig hebt en door je te verdiepen in de kleuren die je intuïtief kiest, kom je meer te weten over jezelf. Hoe kun jij het beste uit jezelf halen? Een manier om de kracht van kleuren te ervaren, zijn de gekleurde flessen van Aura-Soma. De kleuren geven informatie over je karakter, je persoonlijke ontwikkeling en waar je naar verlangt. Het bevestigt vaak wat nu actueel is of waar je mee worstelt.  En doordat je zélf de kleuren kiest, maak je contact met je eigen kracht en wijsheid, op deze manier versterk je je zelfvertrouwen. De flessen bevatten etherische oliën en water, met de energie en kleuren van plantenextracten, edelstenen en mineralen. Door de vloeistof op je lichaam aan te brengen, hervindt je je evenwicht op die gebieden waar je jezelf bent kwijt geraakt of waar je moeite mee hebt. Kleuren brengen je emoties in balans, verhogen je creativiteit en ontwikkelen je intuïtie. Ben je op zoek naar manieren om energieker, krachtiger en bewuster te leven? Kleuren helpen jou daarbij. Meer weten, neem contact op: www.colourfulenergies.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.