Lichaamshaar laten laseren

Iedereen heeft te maken met lichaamsbeharing. Vooral vrouwen vinden deze beharing vaak onwenselijk.

Het zijn dan ook voornamelijk de vrouwen die deze beharing regelmatig verwijderen. Echter, het verwijderen van lichaamsbeharing kan voelen als dweilen met de kraan open. De haartjes komen doorgaans namelijk snel weer terug. Het laten laseren van jouw lichaamshaar kan dan ook uitkomst bieden. Zo kun je langdurig genieten van een mooie gladde huid.

Klaar voor de zomer

Wanneer de zomer aanbreekt, vliegen de scheermesjes en overige ontharingsproducten in winkels vaak over de toonbank. Met de stijgende temperaturen draagt men doorgaans minder bedekkende kleding. Blote armen en benen zorgen ervoor dat men massaal met ontharingsproducten aan de slag gaat. Je wilt immers wel dat jouw benen mooi glad zijn als je een zomers jurkje aantrekt. Echter, het scheren of harsen van lichaamsbeharing kost veel tijd en werk. En helaas is het resultaat dan vervolgens maar van korte duur. De haartjes komen vaak namelijk al snel weer terug. Wil je voorgoed van dit (teleurstellende) ontharingsritueel afzijn? Kies dan voor lasertherapie. Laat bijvoorbeeld je bikinilijn laseren en verschijn zonder zorgen over eventuele lichaamsbeharing in bikini op het strand.

Altijd mooie gladde benen

Moet jij in de zomer dagelijks jouw benen scheren om jouw benen glad te houden? En ben je de tijd en moeite die je hierin moet steken eigenlijk zat? Laat dan je benen laseren. Het laten laseren van lichaamsbeharing is echt een uitkomst. Je hoeft dan namelijk niet zelf meer met scheermesjes in de weer. Een onverwachte vakantie of een leuk feestje waar je een jurk met blote benen moet dragen? Dat is voor jou geen probleem! Als jouw benen gelaserd zijn, heb je namelijk altijd mooie gladde benen. Scheermesjes en overige ontharingsproducten zijn voor jou verleden tijd. Jij zult namelijk geen last meer hebben van ongewenste lichaamsbeharing.

Dit is hoe lasertherapie werkt

Altijd een mooie gladde huid hebben, klinkt fantastisch. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? Wat kun je van lasertherapie verwachten? Is het pijnlijk of valt dat wel mee? Bij lasertherapie worden laserstralen middels een zogenoemde stempeltechniek op een vooraf begrensde en gereinigde huid geschoten. De haren en haarzakjes die op dat moment in de aangroeifase zitten worden hierdoor vernietigd. Dit kan wat onaangenaam voelen, maar door een speciaal koelsysteem wordt dit onaangename gevoel snel weggenomen. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon. Maar na een eerste behandeling is altijd een groot deel van de haren en haarzakjes al vernietigd. Dus wil je graag altijd een mooie gladde huid hebben? Dan is lasertherapie een effectieve methode voor het verwijderen van haren en haarzakjes.

 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.