Kangen water experience

Kangen water experience Nu denk je misschien wat een heisa over water, water is toch water? Nee, niet elk water is gewoon water. Water is eigenlijk een zeer mysterieus fenomeen en heeft zeer bijzondere eigenschappen.

Eén van deze eigenschappen is, dat het van een chaotische naar een hexagonale structuur kan veranderen. Als water een hexagonale structuur heeft krijgt het eigenschappen waar je stijl van achterover slaat, niet alleen dat, maar als je dit water gaat drinken komt je lichaam in een hele andere staat terecht. Het leuke is dat je dit op deze dag zelf kan gaan ervaren. Er worden ook diverse testjes gedaan die ervoor zorgen dat je mond op de grond zal vallen van verbazing! En je zal water daarna in een totaal ander licht gaan zien. Wist je trouwens dat bijna elke chronische aandoening voortkomt uit lichaamsverzuring, een te veel aan vrije radicalen en uitdroging? Ook al drink je 2 liter kraanwater per dag, dan nog kan je lichaam uitgedroogd zijn. Nu kan Kangen water aan al deze 3 dingen iets doen. Kangen water bevat:
  • Alkalische mineralen om de verzuring te verwijderen
  • Anti-oxidanten om vrije radicalen te neutraliseren
  • Micro – clusters voor SUPER hydratatie
  • Hexagonale structuren voor meer vitaliteit en anti-aging Het klinkt misschien allemaal heel vreemd, daarom moet je soms dingen gewoon gaan ervaren vandaar de Kangen water Experience. Kom dus gezellig langs en meld je nu aan, want er is beperkt plek. Wil je alvast wat testimonials zien of het e-book “ Doctors, Scientists and Nutritionists on Kangen water” downloaden? Ga dan nu naar www.kangenwaterexperience.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.