Gezonde natuurlijke energie

Bewustzijn en gezondheid, zijn onlosmakelijk  met elkaar verbonden. Hoe hoger ons bewustzijn is hoe meer we beseffen dat stress en trauma`s, voedsel, straling en bewegen invloed uitoefenen op onze gezondheid.

Ons lichaam is intelligent en oneindig behulpzaam en kan zorgen voor gezondheid, geluk en vitaliteit in je leven. Alles is energie (trilling) en heeft invloed op onze gezondheid en geluk. Je kan onderscheid maken in energieën, namelijk natuurlijke energie en onnatuurlijke energie. Natuurlijke energie maakt  gezonder en onnatuurlijke energie kan ons op termijn ziek maken. Het rare is dat we vanuit overheden in onze westerse wereld gedwongen worden om zoveel mogelijk in onnatuurlijke energie te verblijven. Denk hierbij aan voeding, e-nummers, vele medicijnen, propaganda via mainstream media, rente op geld, meer wet- en regelgeving, inlevering van privacy, straling van draadloze elektronica, mobiele telefonie, wifi, 4- en 5G, UMTS-en GSM-masten, hoogspanninskabels, modems, computers, enz enz.

Hoe meer we in onnatuurlijke energie verkeren, des te verder wij van de natuur af komen te staan. De verantwoordelijkheid voor onze gezondheid ligt dus bij ons zelf. Maar hoe kunnen we gezonder leven? Door jezelf zoveel mogelijk te bevinden in natuurlijke energie. Dit kun je doen door het nuttigen van biologische voeding zonder toevoegingen. Als je een kwaaltje hebt niet gelijk naar de medicijnen grijpen, maar eens kijken naar (geneeskrachtige) kruiden. Volg eens een maand geen mainstream media en kijk wat het met je doet. Ben je hier echter zo verslaafd aan, ga dan objectief kijken en bezoek ook alternatieve nieuws sites. Je komt dan al snel tot de conclusie dat er dingen verdraaid worden in het belang van diezelfde banken en industrieën. Laat geld je niet negatief beïnvloeden; bedenk dat wij de enige diersoort op deze aarde zijn die moeten betalen voor ons bestaan. Bedenk dat leningen met rente schade aan onze economie brengen. Bevrijd je af en toe in je vrije tijd van de straling; ga zonder mobiel een strandwandeling of wandeling in de vrije natuur maken.

Wet- en regelgeving

Ik kan mij voorstellen dat dit voor veel mensen te veel wordt. Wat de meeste mensen niet beseffen is dat wij een energetisch wezen zijn dat in een fysiek lichaam zit en niet andersom. Dit energetisch wezen zorgt voor onze levensenergie en dus onze gezondheid. Deze levensenergie noemt men wetenschappelijk het fysiek elektromagnetisch veld en spiritueel heet het aura. Deze aura is bij een gezond iemand vol mooie energie met prachtige regenboog kleuren die de mensen niet kunnen zien, maar wel kunnen voelen. Bij een ziek iemand is deze energie minder aanwezig. Bij een dood lichaam is deze compleet afwezig. Als we ons vullen met natuurlijke energie kunnen wij meer liefde, gezondheid en verbinding ervaren.

Cornelis de Haan
Superfoodtotal

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.