Frits Raadsheer 'Dat had ik eerder moeten weten'

Er zijn veel mensen die er nooit mee in aanraking komen en zich pas gaan realiseren dat het anders kan als ze ermee geconfronteerd worden. Wacht u niet totdat u

Kent u het gevoel van ‘Had ik dat maar eerder geweten’…?
Dat gevoel hebben veel mensen die nu iets aan hun gezondheid mankeren terwijl het met meer kennis misschien voorkomen had kunnen worden. Gelukkig heb ik (Frits Raadsheer) momenteel geen gezondheidsklachten, maar met de kennis die ik nu heb, had ik vast gezonder en fitter kunnen zijn.

Ik heb gerookt, verslond ‘s avonds minimaal drie borden eten, heb lange periodes te weinig aan beweging gedaan en lette ook niet echt op vitamines. Mijn collega Luuc heeft mij er enige jaren geleden op gewezen dat het verstandig is om een aantal leefpatronen eens onder de loep te nemen en mijn dagelijkse inname te verrijken met de juiste vitaminen en mineralen. Zo langzaam aan en na veel preken ben ik dat gaan doen en begon ik me ook in te lezen op alles wat met mijn Lijf en gezondheid te maken heeft.

Een extra zet in de goede richting kreeg ik vervolgens van ‘’oom Frans’’ uit Australië, een bijzonder mens met het enorme vermogen alles te onthouden wat hij leest. Oom Frans is een wandelende encyclopedie die werkelijk alles weet van gezonde dranken en kruiden en vele mensen over de hele wereld helpt om van de ergste ziektes af te komen, maar dan op een gezonde manier. Door de strenge wetgeving moet ik voorzichtig zijn met u te vertellen wat bijvoorbeeld goede kruidenthee allemaal voor uw gezondheid kan betekenen, dus ik zou zeggen oriënteert u zich goed op het internet en volg Lijf & gezondheid. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat de weg naar een fitter lijf in mijn geval is gevonden door mijn relaties. Maar er zijn veel mensen die er nooit mee in aanraking komen en zich pas gaan realiseren dat het anders kan als ze ermee geconfronteerd worden. Wacht u niet totdat u te laat bent en het gevoel krijgt ‘’had ik het maar eerder geweten’’! Daarom de bijlage in onze kranten ‘’Lijf & gezondheid’’ met een oplage van 120.000!

Wij als uitgever hebben besloten u als lezer en bezoeker van de site of Facebook, goede en onafhankelijke informatie te geven en dat kan alleen met de juiste schrijvers. Alle schrijvers die hieraan meewerken delen deze missie, zijn experts, hebben het eigenlijk te druk maar schrijven toch belangeloos voor de bijlage, het magazine en de site www.lijfengezondheid.nl.

Wij richten ons op vijf hoofdzaken, BEWEGEN, VOEDING, PSYCHE, MEDISCH & ZORG en UITERLIJK. Bij iedere pijler zijn specialisten betrokken, op deze site kunt u meer lezen over hun specialiteiten. De site www.lijfengezondheid.nl kunt u regelmatig bezoeken, want deze wordt steeds voorzien van nieuwe informatie.

…. Lees je fit!

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.