Boek tijdelijk vrijblijvende stress-check

Meet nu jouw stressniveau bij Hans Luijendijk Outdoor Coaching, het adres voor maatwerkaanpak op het gebied van energie, emotie en ambitie.

Aanhoudende vermoeidheid, de beleving dat werk en taken nooit ophouden, angst om tijdens je examen ineens alles te vergeten, het eenzame gevoel dat je niet begrepen wordt, frustratie dat je een sportdoel niet haalt, boos om je eigen of een anders onvermogen: stress kent vele bronnen en kan tot serieuze gezondheidsproblemen leiden zoals burn-out.

Hans Luijendijk Outdoor Coaching bestaat 5 jaar en trakteert!

Meet nu vrijblijvend jouw stressniveau bij Hans Luijendijk Outdoor Coaching, he?t adres voor maatwerkaanpak op het gebied van energie, emotie en ambitie, en ontvang direct een persoonlijke versterking.

Enkele reacties van klanten, die onder meer het Persoonlijk Ambitie Programma hebben gedaan: ,,De boks- en meditatiesessies, nooit gedacht ooit te doen, hebben er toe geleid dat ik meer zelfkennis en gevoel heb mét toepassingen. Hierdoor stel en bereik ik nu helderder doelen voor mezelf en in mijn bedrijf. En oprechte gesprekken. Aanrader, topcoach, gewoon doen!’’ ,,Geen kunstmatige technieken, maar echt no nonsens contact. Daardoor obstakels overwonnen en ruimte voor nieuwe ambities! Hans is een creatieve, écht betrokken coach. Hij schuwt de confrontatie niet, maar altijd vanuit respect.”

Authentiek en warm, prikkelend.

Meld je nu aan voor ‘vrijblijvende stress check’ via www.hansluijendijk.nl (Let op: beperkt aantal plaatsen!). Hans Luijendijk Outdoor Coaching, Oude Parklaan 111 in Castricum.

hans luijendijkHans Luijendijk

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.