Better Health en de Healthbox van Amber

Better brengt de meest toonaangevende bedrijven en merken van kwalitatieve, zuivere producten en diensten samen en biedt de bezoeker een inspirerend platform voor alles wat met natuurlijke gezondheid en de laatste ontwikkelingen te maken heeft.

Een kruising tussen een beurs en een aangrenzend symposium, Better Health is een uniek concept in Nederland waar de groene consument al meerdere jaren in groten getale op af komt. Van ecologische voeding tot biologische beautyproducten en van natuurlijke voedingssupplementen tot gezonde keukens en andere gezondheidsbevorderende producten en diensten; van alles het beste en het meest natuurlijk in zijn soort. Met het meest uitgebreide entertainment en informatieprogramma van gezond Nederland. Better Health is het concept van auteur Amber Albarda, wiens boeken en online publicaties een bron van inspiratie zijn voor tienduizenden fans en volgers. De natuurlijke en gezonde manier van leven waar zij enthousiast over is, wordt op deze manier aan de bezoekers van Better Health gepresenteerd Met recht een Better event! Healthbox Healthbox is een box vol met gezonde healthy producten dat elke twee maanden gerealiseerd wordt in samenwerking een bekende Health expert. Healthbox heeft al met grote namen gewerkt, waaronder Ralph Moorman en Juglen Zwaan. Ditmaal is het de eer aan Amber Albarda. Elke Healthbox is anders, want de desbetreffende Healthbox ambassadeur plaatst zijn favoriete producten in één box.


‘De Healthbox by Amber Albarda’ telt dertien heerlijke healthy producten met een totale winkelwaarde van € 130,-. En het leuke is dat deze Healthbox al te bestellen is vanaf € 34,95. Deze Healthbox is samengesteld door Amber Albarda, voedingscoach, auteur van zeven bestseller (kook)boeken en organisator van het jaarlijkse Better Health Event in de RAI Amsterdam. Als voedingscoach en moeder van drie kleintjes is Amber altijd op zoek naar producten die niet alleen lekker en gezond zijn, maar ook naadloos passen in een (drukke) gezonde levensstijl. Vooral nadat haar schildklier haar door de auto-immuunaandoening Hashimoto in het verleden veel klachten opleverde en ze dit met de juiste voeding, supplementen en levensstijl goed onder controle wist te krijgen, weet Amber als geen ander hoe belangrijk de juiste voeding en levensstijl is. De dertien producten die ze voor deze editie van de Healthbox heeft geselecteerd, is een perfecte mix om je gezonde levensstijl te starten of een impuls te geven: van gezonde, lekkere voedingsmiddelen en pure huidverzorging, tot aan supplementen die je welzijn doeltreffend ondersteunen. Enjoy!

Kijk voor meer informatie of bestellen van de Healthbox op
www.healthbox.nl  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.