De baas in eigen suikerbuik

De baas in eigen suikerbuik Bewust én onbewust consumeren we grote hoeveelheden (toegevoegde) suikers. Deze suikers zitten verstopt in onze geliefde koolhydraatrijke voeding, zoals brood, aardappelen en pasta en zijn ook te vinden in producten waarvan je het misschien niet verwacht, bijvoorbeeld in soepen, zogenaamde gezonde sapjes en muesli.

En de meesten van ons ‘zondigen’ met grote regelmaat en genieten van toetjes, ijs, koek, chocola, gebak, chips, snacks, snoep, drop en alcoholische drankjes, die zonder uitzondering bol staan van de suikers. Ook veel softdrinks zijn letterlijk suikerbommen. Bovendien gebruiken velen suiker in hun koffie en thee. Vooral in het weekend, op vakantie, tijdens diverse feestdagen, tijdens uitgaan en feestjes laten we ons gaan, vaak zonder rem. Je leeft tenslotte maar één keer. Toch?

Overgewicht en de gevolgen

De gevolgen zijn goed te zien. Bijna 70% procent van de Westerse bevolking is inmiddels te zwaar, dus u waarschijnlijk ook. Het is een zichzelf onderhoudend en versterkend proces, er wordt steeds vaker gesproken over een koolhydraten- of suikerverslaving. De eerste afkickkliniek voor suikerverslaafden werd onlangs in Amsterdam geopend. Dit proces leidt op den duur bij de meesten tot obesitas en een cascade aan gevaarlijke welvaartziekten.

Is er ook goed nieuws?

Jazeker. Het goede nieuws komt van doctorpill.com. Dit bedrijf heeft een sensationeel, volkomen natuurlijk afslankproduct ontwikkeld, Sugar Hush genaamd. Volgens de visie van dit bedrijf kunnen mensen heel moeilijk hun vaste gewoonten overboord zetten. Doel is om, ondanks het gebrek aan discipline en voorkeuren voor comfortfood en koolhydraatrijke voeding, tóch de suikerspiegel te normaliseren en af te vallen.

Hoe werkt Sugar Hush?

De werkzame plantaardige bestanddelen in Sugar Hush zijn het Ayurvedische kruid Gymnema Sylvestre, ook wel Gurmar genoemd wat suikervechter betekent. Het vermindert het vermogen zoet te proeven en zorgt voor minder opname van suiker in de darmen. Daarentegen bevordert het de opname en het gebruik van suiker, glucose, in de lichaamscellen. Daarnaast bevat het Ceylon kaneel, het Chinese kruid Kudzu en een gepatenteerde vorm van zwart peperextract, BioPerine, die het lichaam helpen de suikerspiegel te normaliseren. De Sugar Hush zorgt voor minder trek en minder zoetzucht. Het zorgt voor snellere verzadiging. Op een prettige manier, zonder scherpe kantjes en zonder nervositeit ga je minder eten en krijg je controle over je eetlust en je eetpatroon.

Wat kun je verwachten?

  • Minder trek in het algemeen en zoetigheid in het bijzonder waardoor je als vanzelf minder eet.
  • Je eet minder tot niets meer tussen de maaltijden door.
  • Als je af en toe zondigt, weet je het gemakkelijk te beperken tot één koekje en neem je bijvoorbeeld niet het hele pak.
  • Je ervaart méér energie
  • Je valt geleidelijk en gestaag af.       www.DoctorPill.com

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.