Guus Meer

Vibrogym Nederland

place
place   
Profielfoto van Guus Meer

Get in touch!

Guus van der Meer is van origine leraar lichamelijke opvoeding en topsport trainer. Zijn hele werkzame leven wijdt hij aan sport en gezondheid. Guus is vooral bekend geworden met de Power Plate, de door hem ontwikkelde trilplaat die de wereld veroverde en de door hem opgerichte sportscholen All Sports en Special Sports, beide toonaangevend.

Hij was krachttrainer van onder anderen de Nationale heren en dames volleybal selecties, Nationale zeil selectie, Nationale dames judo selectie, Nationale heren karate selectie, de Nationale heren hockey selectie, de Nationale free style ski selectie, de Nationale softbal selectie en heel veel Nationale Olympiërs en andere team- en individuele sporters. Als topsportbegeleider en sportondernemer is hij altijd bezig met het overdragen van kennis over gezond leven.

Zijn bijnaam Doctor Pill dankt hij aan zijn expertise op het gebied van natuurlijke supplementen. Guus wil mensen gezonder, fitter en slanker maken, maar weet dat de discipline die daarvoor nodig is vaak wordt ontbeerd. Al decennia lang werkt hij wereldwijd nauw samen met een aantal doctoren, inspanningsfysiologen, top trainers en alternatieve geneeswijzers die stuk voor stuk als autoriteit op het gebied van voedingssupplementen, trainingsleer en gezondheid te boek staan. Hij ontwikkelde samen met een team van experts een reeks producten die helpen om gezonder te leven ondanks een mogelijk gebrek aan discipline, te koop bij doctorpill.com.

Hij schrijft twee wekelijkse blogs over allerlei lifestyle onderwerpen en is columnist van Lijf & gezondheid.

Geschreven door Guus Meer:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.