Amber Albarda Better Event

Amber Albarda en Frits Raadsheer Eind mei ben ik naar het Better Event in de RAI getogen om zoals afgesproken Amber te ontmoeten. Een hele lieve vrouw met verstand van zaken die al meerdere goed te lezen boeken heeft geschreven.

Uiteraard kwam ik op een ongelegen moment toen ze net wilde gaan lunchen met andere ons bekende mensen zoals Richard de Leth, Ralph Moorman, Jesse van der Velde en Juglen Zwaan. Het was dus een korte maar misschien vruchtbare ontmoeting, wellicht dat Amber in het volgende nummer van Lijf & gezondheid (september) een bijdrage gaat leveren met recepten of bruikbare adviezen. De beurs is overigens een aanrader om volgend jaar naar toe te gaan en wij zullen ons best doen om wat vrij- en kortingskaarten voor u te regelen. Frits Raadsheer www.amberalbarda.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.