Alleen wonen is niet zonder risico

Wist je dat er jaarlijks veel alleenstaanden overlijden omdat ze thuis onwel worden en niet meer in staat zijn hulp in te roepen...

Iemand kan dagenlang moeten wachten tot een ongeval wordt opgemerkt

In veel gevallen kan leed voorkomen worden als de buitenwereld op tijd wordt gewaarschuwd. LifeSigns heeft daarom recentelijk een eenvoudige gratis web-service ontwikkeld die automatisch berichten verstuurd naar familie of kennissen als er iets is gebeurd.

Op de website geeft de alleenstaande zijn of haar e-mailadres op, samen met die van enkele familie of kennissen. Vanaf nu wordt elke dag een e-mail gestuurd met een levenstekenknop. Zolang elke dag op de knop wordt gedrukt, wordt geen contact opgenomen met kennissen. Als echter na een incident de alleenstaande niet meer op de knop kan drukken, stuurt de LifeSigns automatisch verzoeken om contact op te nemen.

Deze dienst geeft geruststelling voor zowel de alleenstaande als voor zijn of haar familie en kennissen.

Met deze link https://www.thelifesigns.com/ kunt u uw leven veiliger maken. 

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.