3 dingen die absoluut cruciaal zijn voor het behalen van jouw fitdoel

3 dingen die absoluut cruciaal zijn voor het behalen van jouw fitdoel Iedereen wil zich fit en vitaal voelen maar toch lijkt het alsof veel mensen dit maar niet kunnen bereiken. Wat heb jij nou echt nodig om jouw fitdoel te behalen? 1.

Motivatie Deze spreekt natuurlijk voor zich maar vaak zijn mensen niet genoeg gemotiveerd. Ze willen het wel maar toch niet zo heel erg als ze zichzelf voorhouden. Je moet ervoor zorgen dat jouw motivatie sterk genoeg is. Waarom wil jij veranderen en ben jij bereid echt alles te doen om daar te komen? Dan ben jij gemotiveerd genoeg en ben je al halverwege maar je komt er niet zonder... 2. Kennis Je moet weten wat je moet doen om vitaal en fit te worden en te blijven. Het ontbreekt veel mensen simpelweg aan kennis. Je hebt een stuk kennis over voeding, beweging en het menselijk lichaam nodig om te weten wat je moet doen! Hier kan een personal trainer of coach een hele belangrijke rol spelen. Hij of zij heeft de kennis en zal deze kennis inzetten om voor jou een gestructureerd plan samen te stellen. En als je een goede hebt zal hij of zij er ook voor zorgen dat jij zelf kennis opdoet zodat je deze kunt gebruiken om ook op lange termijn vitaal en fit te blijven! Maar al deze kennis is niks zonder… 3. Consequent zijn Deze is zo belangrijk maar in een wereld van snel resultaat vergeten we soms dat het gaat om de dingen die jij elke dag doet! Als je elke dag doet wat je moet doen en je dit lang genoeg doet dan krijg je gegarandeerd resultaat. Dit is op alles van toepassing  maar helemaal op gezond en verantwoord leven. Vooral in de eerste fase zul jij je plan moeten naleven en dit consequent moeten blijven doen. Doe je dit en heb je genoeg geduld dan zul je zeker je fitdoel behalen. Is dat alles? Nee dat is niet alles want je weet nu precies wat je moet doen maar er is nog één ding dat mist. Je moet het ook echt gaan doen! En dit is waar het vaak misgaat, want een heleboel mensen weten wat ze moeten doen maar doen het toch niet! Maar weinig mensen hebben de discipline om zichzelf te motiveren. Ze hebben iemand nodig aan wie ze verantwoording moeten afleggen en ik denk dat hier online personal training een perfecte rol in kan spelen. Je lifestyle omgooien en echt naar de fitste jou toewerken is helemaal niet onmogelijk. Het enige wat jij echt nodig hebt is de juiste motivatie en doorzettingsvermogen. Zoek daarbij de juiste persoon en jij bent gegarandeerd van succes! Ben jij na het lezen van dit stuk helemaal gemotiveerd en wil je snel aan de slag? Maak dan een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek en dan bespreken we de mogelijkheden! www.shorombomooij.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.