‘Xoepele’ spieren én gewrichten dankzij Axanova!

Dit product verlicht spieren en gewrichten direct, bijvoorbeeld na het sporten, na het opstaan of na klussen of tuinieren.

Axanova is ideaal voor sporters, maar ook voor gebruik na fysieke inspanningen of overbelasting in het dagelijkse leven. Natuurlijke werkzame stoffen en etherische oliën Axanova houdt spieren en gewrichten soepel door middel van producten in de vorm van Gels, Fluids, Oliën, Sprays en Patches. Alle producten bevatten natuurlijk werkzame, verzorgende werkstoffen en hoogwaardige etherische oliën van onder andere menthol, eucalyptus, pepermunt, arnica, wintergroen, Siberische sparrennaaldolie en sinaasappel.

Smeer, spray of plak Axanova op de pijnlijke lichaamsdelen en je voelt vrijwel direct de herstellende werking. Weldadig ontspannend en effectief herstelbevorderend De verschillende Axanova-producten zijn zorgvuldig samengesteld om te verzachten, ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en het herstel van spieren en gewrichten te bevorderen. De werking verschilt per product en per productlijn. Heb je last van acute klachten, dan biedt de verkoelende werking van de blauwe lijn uitkomst. Vóór, tijdens en na het sporten kun je de producten uit de verwarmende rode lijn gebruiken om je spieren te versoepelen en het herstel ervan te bevorderen. De gele lijn geeft het beste effect geeft na intensieve inspanningen. De natuurlijke bestanddelen geven samen een verkoelend, een verwarmend, ofwel een verkoelend én verwarmend effect al naar gelang het gekozen product.

NIEUW! Axanova Power Gel, de meest krachtige warmtegel voor directe verlichting De nieuwe Axanova Power Gel is de warmste en meest krachtige gelvariant uit de rode Axanova-lijn. Dit product verlicht spieren en gewrichten direct, bijvoorbeeld na het sporten, na het opstaan of na klussen of tuinieren. De formule stimuleert de doorbloeding effectief dankzij synergetische etherische oliën van menthol, eucalyptus, pepermunt en wintergroen-extract.

Voor meer informatie is er de website: www.axanova.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.