Van cup D naar cup B

De beslissing is genomen! Mijn siliconen borsten gaan eruit! Ik ga terug van een (mooie) grote cup D naar een bescheiden cup B.

Een Amerikaans onderzoek, dat gepubliceerd werd in het Americal Journal of Medicine, wijst uit dat er een verband bestaat tussen de hoeveelheid geconsumeerde koffie en de mate waarin tinnitus voorkomt.

De eerste jaren was ik er erg blij mee en voelde het goed. Maar het laatste anderhalf jaar heb ik met regelmaat pijn aan mijn borsten. Ook heb ik al jaren vermoeidheidsklachten die onverklaarbaar zijn na allerlei gedane onderzoeken. Ik ben inmiddels ouder geworden en naast de vervelende klachten die ze brengen, heb ik ze ook niet meer nodig om me mooi en vrouwelijk te voelen. Ik ben goed zoals ik ben en steeds vaker bekruipt me een naar gevoel dat er iets in mijn lijf zit wat er gewoon niet thuis hoort. Na lang wikken en wegen heb ik de afspraak gemaakt om ze eruit te laten halen. Dit gebeurt onder lokale verdoving want ik heb verder geen verklevingen. Ook heeft de chirurg me verzekerd dat het er netjes uit komt te zien zoals voor de borstvergroting, omdat ze achter de grote borstspier liggen. Ik zie er wel een beetje tegenop, zowel tegen de operatie als hoe het eruit zal komen te zien. Zal het inderdaad worden zoals het was? Maar ondanks wat angst kies ik toch voor mezelf en mijn gezondheid! Ik hoop met mijn verhaal vrouwen te kunnen laten inzien dat je gezondheid boven alles gaat en je ook geen siliconen nodig hebt om je vrouw te kunnen voelen! Dat is het mooie van ouder worden, je wordt milder en leert jezelf te accepteren zoals je bent.

Meldpunt klachten siliconen https://sites.google.com/site/klachtensiliconen/ www.femna40.nl  

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.