Staudt littekencrème

Wanneer je zichtbare littekens overhoud aan een ongeluk, een operatie, door huidproblemen zoals acne of waterpokken of een klein ongelukje door vallen of stoten, kan dit vervelende gevolgen hebben voor je uiterlijk. Littekens kunnen zorgen voor gevoelens van onzekerheid.

Gelukkig bestaan er verschillende manieren om littekens minder zichtbaar te maken. Soms kan er met behulp van een operatie verbetering bereikt worden, de plastisch chirurgen van Kliniek Bloemingdael in Haarlem zijn zeer ervaren op dit gebied. Andere opties om het uiterlijk van een litteken te verbeteren zijn: inspuitingen, laserbehandeling, dermabrasie of het gebruik van een littekencrème. Welke behandeling het beste bij jou past, weet je pas na deskundig advies. De resultaten van iedere behandeling verschillen van persoon tot persoon maar een littekencrème voor de cosmetische verzorging van littekens kan altijd gebruikt worden.

Staudt littekencrème is ontwikkeld door plastisch chirurgen van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk die hun product na jarenlang onderzoek en veel ervaring in de praktijk voor iedereen beschikbaar wilde maken. Gebruikers van de littekencrème waren zo enthousiast, deze littekencrème mocht niet exclusief voor patiënten verkrijgbaar blijven. De cosmetische resultaten zijn positief en veel mensen ervaren de crème als verzachtend en versoepelend. De crème is verkrijgbaar met of zonder SPF30 en bestaat uit de beste ingrediënten.

De crème bestaat onder andere uit de volgende bestandsdelen: Vitamine E, Calendula, Avocado olie, Jojoba olie en honing. Staudt littekencrème is verkrijgbaar vanaf €29,95 op www.staudt.nl

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.