Samuel Levie komt met vervolg op populaire podcast Cheft

Culinaire duizendpoot praat met o.a. Jonnie Boer, Joris Bijdendijk, Vanja van der Leeden en Hiske Versprille over hun laatste avondmaal

Amsterdam, woensdag 9 juni 2021 - Vanaf vandaag te beluisteren: een nieuwe podcast van Samuel Levie en Dag en Nacht Media, het vervolg op de populaire culinaire podcast Cheft. In ‘Het Laatste Avondmaal’ ontvangt Samuel Levie vrienden waarmee hij een gerecht met een bijzonder verhaal kookt. Van de ultieme Surinaamse kip tot chocoladepuree van gefermenteerde kastanjes, het komt allemaal in geuren en kleuren voorbij. De eerste gast is levende legende Jean Beddington, in de tweede podcast schuift comedian Howard Komproe aan. Voor watertandende luisteraars die zelf aan de slag willen, zijn de recepten van de gasten te vinden op vriendvandeshow.nl/laatsteavondmaal. Ook als je niet zelf de keuken induikt, is deze culinaire podcast een waar feest voor je smaakpapillen. 

Beste gesprekken in de keuken

De keuken is Samuel’s favoriete plek op aarde. Niet alleen kook je er de mooiste gerechten, het is ook dé plek voor goede gesprekken. Roerend in een pan, met een glas wijn in de hand, leer je je vrienden pas écht goed kennen. In zijn eigen keuken ontvangt culinaire duizendpoot Samuel Levie de komende weken 12 gasten om een gerecht te koken dat voor diegene veel betekent. Onder meer sterrenchef Jonnie Boer (De Librije, Zwolle) komt in één van de afleveringen van ‘Het Laatste Avondmaal’ voorbij, net als culinaire pioniers Alain Caron (Café Caron, Amsterdam) en Joris Bijdendijk (RIJKS en Wils, Amsterdam). We ontdekken ook de verhalen achter de laatste avondmalen van Vanja van der Leeden (Gouden kookboek 2019: Indorock), Shirma Rouse (zangeres) en Hiske Versprille (culinair journalist en recensent voor De Volkskrant). 

 Samuel LevieHet Laatste Avondmaal

Eerste twee gasten: Jean Beddington, Howard Komproe

‘Het Laatste Avondmaal’ is de opvolger van Cheft, de populaire culinaire podcast van Hiske Versprille die in 2018 werd gelanceerd. Aflevering 1 met Jean Beddington over de voor haar zo nostalgische English pudding staat vanaf 9 juni live, net als aflevering 2 met Howard Komproe die vertelt over zijn ultieme Surinaams kipgerecht. Aan het eind van iedere aflevering staat er niet alleen een verrukkelijke maaltijd op tafel, maar heeft de luisteraar ook de nodige kooktips en levenslessen op zak. Elke aflevering deelt de gast van die week een recept op vriendvandeshow.nl/laatsteavondmaalHet Laatste Avondmaal is een productie van Dag en Nacht Media. Op woensdag 9 juni verschijnen de eerste twee afleveringen op Spotify en Apple podcasts, en daarna wekelijks op woensdag een nieuwe aflevering.

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.