Maria

Methode Eigen

place Johan David Zocherstraat 216
place 2272 SN  Voorburg
Profielfoto van Maria

Get in touch!

Maria van den Heuvel is een ervaren trainer en coach en helpt mensen de relatie met hun intuïtie te herstellen. Iedereen draagt wijsheid in zich en je hebt zelf alle antwoorden in huis om je leven richting te geven. Je intuïtie helpt je jouw eigenheid als kracht in te zetten en daardoor sterk en stralend in het leven te staan!

Mis jij iets in je leven?
In onze wereld ligt de nadruk sterk op onze ratio: zowel in ons denken en doen. Eerst nadenken voordat je doet. Ironisch genoeg houdt ons denken ons vaak tegen, omdat veel van onze gedachten negatief zijn. Veel mensen hebben aangeleerd hun gevoel uit te schakelen. Terwijl juist je gevoel jou je verlangens en diepere wensen toont. Als je je gevoel uitschakelt loop je vast: je bent niet gelukkig, of je ervaart stress of je durft je talent niet in te zetten.

Je hebt alles in je wat je nodig hebt
Maria was jarenlang zelf ook afgesloten van haar gevoel. Door haar gevoeligheid had ze geleerd te opereren vanuit haar verstand. Intuïtie bracht haar weer thuis bij haar zelf. Ze ontdekte dat ze kon vertrouwen op haar gevoel en dat ze via haar intuïtie voor elke vraag altijd antwoord had. Dit versterkte het vertrouwen in haar zelf en haar eigen kunnen. “Dit zouden meer mensen moeten weten, was een gevoel wat haar niet meer losliet”. Ze specialiseerde zich de afgelopen jaren in opleidingen rondom intuïtie en energiewerk en op het gebied van coaching en training. Ze ontdekte dat het uitgangspunt van veel training- en coaching methoden niet klopte: ‘het idee dat er iets niet goed met je is, waaraan je moet werken om gefixt te worden’.

Eigenheid is juist een kracht
Vanuit Methode EIGEN begeleidt ze anderen hun intuïtie te ontwikkelen zodat zij ook hun eigenheid als kracht kunnen inzetten. Word jezelf, word eigen, www.methode-eigen.nl

Geschreven door Maria:

Wij waarderen je privacy.

Wij gebruiken cookies voor analyse, de mogelijkheid tot berichten te delen op social media en om advertenties te tonen. Door op Akkoord te klikken en verder te gaan stem je in met ons privacybeleid en kan je gebruik maken van deze functionaliteit.